Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Украина, 25-й тур. Ворскла – Верес. Анонс матча

Перервати свої двоматчеві програшні серії у Прем’єр-лізи цієї суботи прагнутимуть «Ворскла» та «Верес» на полі стадіону імені Олексія Бутовського.







ВОРСКЛА (Полтава) – ВЕРЕС (Рівне)
31 березня, початок – 17:00
Полтава, стадіон «Ворскла» імені Олексія Бутовського
Головний арбітр – Анатолій Абдула (Харків)
Пряма трансляція – телеканал «Футбол 2»

У нинішньому календарному році обидві команди набрали однакову кількість очок, здобувши по дві перемоги та зазнавши трьох поразок в останніх п’яти поєдинках. І полтавці, і рівняни – не можуть забити у двох поєдинках поспіль. «Верес» поступився «Динамо» – 0:1 і «Зорі» – 0:1. «Ворскла» програла «Шахтарю» – 0:3 і «Динамо» – 0:4.

Ще одна інтрига матчу – участь у ньому Михайла Сергійчука. У лютому нападник грав проти «Ворскли» у полтаві у футболці «Вереса». Тепер же – має всі шанси зіграти за полтавців вже проти рідного клубу. Зазначимо, що дві попередні гри за «Ворсклу» Михайло Сергійчук розпочинав у стартовому складі.

Суботній матч проти «Ворскли» через перебір попереджень пропустить оборонець «Вереса» Павло Лук’янчук. Утриматися від жовтих карток у поєдинку проти полтавців важливо Руслану Степанюку, Роману Карасюку і Сергію Борзенку – інакше вони пропустять гру наступного туру проти «Шахтаря».

Історія протистоянь
«Верес» та «Ворскла» дотепер зустрічалися між собою 38 разів. Щоправда, левова частка цих матчів (33) відбулася ще за часів СРСР. Перевагу за кількістю перемог у чемпіонатах радянської доби мав саме рівненський клуб: 12 виграшів, 10 нічиїх, 11 поразок. Різниця м’ячів – 33:32.

За часів вже незалежної України рівняни лише раз перемагали «Ворсклу» – восени минулого року – 1:0. Тоді переможним голом у складі «Вереса» відзначився Євген Пасіч. Матч другого кола, який відбувся у Полтаві у лютому цього року, з таким самим рахунком виграла вже «Ворскла» завдяки влучному удару Владислава Кулача.

У двох матчах першості першої ліги у сезоні-1995/96 перемоги святкували полтавчани – 1:0 та 3:1. А позаминулого року, у поєдинку 1/8 розіграшу Кубку України «Верес» на рівненському «Авангарді» мінімально поступився «Ворсклі» – 0:1.

У Полтаві рівняни вигравали лише двічі в історії. Востаннє це трапилося 27-го квітня 1982 року. Тоді рівненський «Авангард» на виїзді здолав полтавський «Колос» – 1:0.

31 березня 2018 16:15







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57