Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Остап Маркевич: «Акцентировали внимание на результативности»

Головний тренер ФК «Маріуполь» Остап Маркевич прокоментував гру проти «Кизилжару» (4:0), а також підвів підсумки першого етапу зборів.

– Прокоментуйте, будь ласка, гру вашої команди проти «Кизилжару».
– На мою думку на даному етапі нам вдалося більш вдало проявити ті якості, які ми хотіли б побачити біля чужих воріт. Праця, яку ми виконуємо на тренуваннях, вона все ж таки дає результат. І це втілилося в чотири забитих м’ячі. Команда «Кизилжар» є представником вищого дивізіону своєї країни, тому результат зустрічі нас тішить. Ми змогли забити чотири рази і не пропустили, це дуже важливо. Я думаю що з кожним разом ми будемо прибавляти.

– Перший етап зборів добіг кінця. Чи вдалося здійснити все заплановане?
– Я вважаю що ми непогано впоралися. Звичайно, що завжди хочеться виконати той обсяг роботи який заплановано, а можливо і більше. В цьому плані немає лімітів, тому будемо працювати далі.

– В трьох іграх команда забила сім м’ячів. Ви задоволені такою результативністю?
– Звичайно, бо як раз на цьому ми й фокусували свою увагу. Сім м’ячів – добрий результат, але є над чим працювати. Окрім того, щоб багато забивати, треба ще менше пропускати. Це наше завдання. Нам потрібно налагодити всі компоненти і увійти у друге коло чемпіонату в оптимальній формі.

– З командою тренуються два молодих гравці – Кулієв та Доброхотов. Як ви оцінюєте їх роботу на зборах?
– Оцінюю їх дуже позитивно. Хлопці прибавляють це видно неозброєним оком. І якщо, в персональному плані, вони будуть так само працювати і далі, впевнений що скоро вони будуть нас радувати ще більше.

– На чому буде акцент на другому етапі підготовки?
– Нам треба продовжувати все що ми почали. Ті результати які ми здобули – потрібно закріпити. Також плануємо попрацювати над захистом. Щоб наші ворота були якомога в більшій безпеці.

22 січня 2021 17:40







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57