Сьогодні 16 квітня 2024 р.

Украина, 6-й тур. Карпаты – Арсенал. Анонс

По материалам пресс-службы «Арсенала»

26 серпня у Львові в рамках 6-го туру УПЛ 2018/19 пройде безкомпромісний поєдинок між львівськими «Карпатами» та ФК «Арсенал-Київ».







КАРПАТИ – АРСЕНАЛ
26 августа, начало – 19:30
Льв
ів, стадіон «Україна»
Пряма трансляція – на каналі ZIK
Г
оловний арбітр – Віктор Копієвський (Кропивницький)

Очікуючи на бойову гру, подивимось на те з чим підійшли команди до очного протистояння. 

ФК «Арсенал-Київ» (12-е поточне місце)

З кожною грою в УПЛ команда Фабріціо Раванеллі почувається все впевненіше. Свідченням цього стала доволі змістовна домашня зустріч з ФК «Маріуполь», опір в гостях ФК «Олександрії» та здобуття першого залікового балу після протистояння на своєму полі з «Чорноморцем».

Незважаючи на невдалий стартовий відрізок, команда психологічно не перебуває в негативному стані. Навпаки, наснаги додає те, що поступово вимальовується стабільний стартовий склад в якому поєднані гравці з досвідом та молоді амбітні виконавці.

У майбутній грі має врахувати принциповий момент Фабріціо Раванеллі, що був вилучений у грі 3-го туру проти «Маріуполя» завдяки сигналу 4-го рефері Ярослава Козика, який буде виконувати аналогічну функцію і в протистоянні з «Карпатами».

ФК «Карпати» (8-е поточне місце)

Цьогорічний старт у першості УПЛ львівським «Карпатам» не вдався. Команда під орудою Олега Бойчишина, провівши вдома чотири поєдинки поспіль, програла «Олександрії» (0:2), потім перемогла «Чорноморець» (1:0), зіграла унічию з «Олімпіком» (2:2) та поступилась «Зорі» (0:1). 

Керівництво галицького клубу порахувало, що цього досить, щоб провести заміну головного тренера. Ним виявився 53-річний Жозе Мануель Феррейра де Мораіш, який відомий тим, що багато років пропрацював в різних відомих європейських клубах в тренерському штабі Жозе Моуріньо. В якості головного тренера португалець очолював «Аль Шабаб» (ОАЕ), «Есперанс Спортив» (Туніс), «Антальяспор» (Туреччина), «АЕК» (Греція) та «Барнслі» (Англія).

У першій грі під його керівництвом «Карпати» в Чернігові програючи 0:2 зуміли все ж врятуватись від поразки – 2:2.

Майбутня гра у Львові стане для Мораіша першою домашньою на чолі галицького клубу, що звісно матиме особливий психологічний підтекст.

Як клуби грали між собою у Львові

Поки під вивіскою «Карпати» – «Арсенал» команди зіграли у Львові 10 поєдинків в УПЛ. Перевага за «канонірами», які виграли три матчі, два програли, та п’ять завершились унічию. Різниця забитих та пропущених голів 15-11 на користь «Арсеналу».

На що звернути увагу

«Карпати» не можуть перемогти столичних «канонірів» на протязі шести ігор. За цей період «Арсенал» виграв чотири матчі та два звів унічию.

У разі чергового взяття воріт «Карпат» «Арсенал» збільшить свою гольову серію у матчах з львів’янами до 9-и та доведе кількість забитих голів до 20-и.

Сергій Гринь («Арсенал-Київ») може забити свій 10-й гол в УПЛ.

«Арсенал-Київ» буде намагатись перервати два клубні антірекорди: сім поспіль гостьових поразок та засуху по забитим голам на виїзді, яка триває вже 660 хвилин.

Якщо «Карпати» програють, то ця поразка може стати для галицького клубу 100 в Прем’єр-лізі.

Відсторонення

Андрій Домбровський («Арсенал-Київ», автоматична дискваліфікація за вилучення у матчі 5-го туру проти «Чорноморця»)

Гру проводять

Головний арбітр: Віктор Копієвський (Кропивницький)
Асистент 1: Андрій Скрипка (Кропивницький)
Асистент 2: Євген Данильченко (Миргород)
4-й суддя: Ярослав Козик (Мукачево)
Спостерігач арбітражу: Євген Геренда (Калуш)
Делегат матчу: Тарас Клим (Івано-Франківськ)

У минулому сезоні 28-річний Віктор Копієвський був головним рефері в 13 поєдинках УПЛ (72 попередження, у середньому – 9,36 за гру, двох гравців видалив з поля).

У поточному чемпіонаті Прем’єр-ліги він працював у двох матчах, показавши дев’ять жовтих карток (у середньому – 4,5).

26 серпня 2018 13:53







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 24-й тур. Металіст 1925 – Дніпро-1. Огляд матчу

 

15 квітня 2024 21:16

Україна, 24-й тур. ЛНЗ – Верес. Огляд матчу

 

15 квітня 2024 19:02

Україна, 24-й тур. Полісся – Колос. Огляд матчу

 

14 квітня 2024 20:33