Сьогодні 28 березня 2024 р.

Гуцуляк: «Игра с «Зиркой» станет самой важной для «Карпат» в сезоне»

Останнім виїзним маршрутом у сезоні для «зелено-білих» стане подорож у Кропивницький. Саме там «Карпати» зіграють проти «Зірки», яка, подібно до львівського клубу, також продовжує вирішувати турнірні завдання. Обидві команди між собою розділяє різниця всього у три очки, що тільки додає важливості та емоційного контексту майбутній зустрічі.

Захисник «Карпат» Олексій Гуцуляк розповів про готовність до суботнього протистояння, а також розповів наскільки команда задоволена здобутим очком у матчі з «Чорноморцем».

– Думаю, гру в Одесі не можна записати нам в актив. Ми їхали та налаштовувались виключно на перемогу. Хотіли відірватись у турнірній таблиці від найближчих суперників та спокійніше себе почувати, не думаючи про зону перехідних матчів. Очко здобуте на виїзді це не найгірший варіант, але хотіли більшого.

– Окрім того, що ти записав до власного активу гольовий пас, у грі з одеситами також міг відзначитись і самостійно...
– Насправді, зовсім не чекав, що м’яч так відлетить до мене. Суперник помилився, а я опинився на вигідній позиції і намагався направляти його в ближній кут.

– Чи відчувається за атмосферою на тренуваннях, що попереду у команди надважливий матч?
– Звичайно, всі хлопці це розуміють і відповідно налаштовуються. Можна сказати, ця зустріч стане найважливішою для нас у сезоні. Варіантів небагато – мусимо перемагати. Ми на три очки випереджаємо «Зірку», тому своєю грою маємо довести, що є сильнішими за них.

– Кропивницький досі має статус нефартового міста для «Карпат»...
– Одні традиції закінчуються, інші – починаються, тому не варто приділяти цьому багато уваги. У нашій команді є достатньо хороших виконавців. Ніхто не заперечує, що буде тяжко, але водночас – все можливо.

– Незважаючи на те, що в останніх двох матчах команда не дорахувалась очок, проте в якості гри та кількості створених моментів вам дорікнути точно не можна...
– Думаю, кожен гравець має індивідуально відпрацьовувати свою майстерність. Якщо розумієш, що у тебе не складається з ударами, потрібно лишатись після тренувань та працювати над цим. Головне, ми створюємо хороші моменти, а голи обов’язково прийдуть.

– Як думаєш, який стиль гри «Зірка» обере на суботню зустріч?
– Думаю, вони не будуть нічого вигадувати, битимуть вперед, щоби зачепитись за м’яч і по-можливості скористатись своїми шансами.

10 травня 2018 14:55







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46

Інтерв'ю динамівця Владислава Кабаєва

 

22 березня 2024 19:07