Сьогодні 29 березня 2024 р.

Пернамбуко: «Мазяр внесе свої корективи в нашу роботу»

Гравці ПФК «Львів» Сергій Борзенко та Пернамбуко прокоментували поразку «синьо-золотих левів» у матчі 7-го туру від ковалівського «Колоса».

Сергій Борзенко: «У нас були два хороші моменти в першому таймі. Але не змогли їх реалізувати. Треба забивати голи, щоб брати очки. Прикро віддавати такі ігри.

Ми свідомо віддали ініціативу «Колосу». Вони більше володіли м’ячем, але у нас було більше нагод для взяття воріт. Просто потрібно забивати, реалізація потрібна.

Не скажу, що гра була наджорсткою, була чоловіча боротьба на футбольному полі. Але все одно відчувалася якась симпатія арбітра в сторону суперників. Занадто часто він свистів у наш бік. У будь-якому випадку все одно нам потрібно було вирішувати свої моменти на нашу користь».

Пернамбуко: «На початку гри не могли покласти м’яч на землю, а коли нарешті вдалося це зробити, у нас почали виникати гольові моменти. В кінці гри на мить втратили концентрацію, і суперник покарав нас за це.

Думаю, пропущений гол – вина всієї команди. Не можна втрачати концентрацію в ключових епізодах наприкінці гри.

Намагалися забити, але щось пішло не так. Потрібно буде обговорити після гри, що саме не вийшло, і на тренуваннях виправити всі ці помилки.

Прийшов новий тренер, і я вірю, що він внесе свої корективи в нашу роботу, за рахунок чого ми будемо досягати успіхів в майбутньому».

16 вересня 2019 20:03







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46