Сьогодні 29 березня 2024 р.

Рух – Львів 0:0. Україна, 5-й тур. Звіт

В львівському дербі «Львів» не зумів здобути перемогу над «Рухом», який впродовж години грав у меншості.

Поєдинок, як-то кажуть, за шість очок, розпочався з активності господарів поля. Ерік Ґліха гостро прострілив з флангу в центр карного майданчика «містян». Мар’яну Мисику забракло зовсім трохи, аби дотягнутися до м’яча та замкнути подачу від партнера по команді.

«Львів» відповів небезпечним ударом Кошмана з-за меж штрафного майданчика – над поперечиною. Згодом несподівано метрів з 25-ти з флангу пробивав Айнсалу. Олександр Бандура перевів м’яч на кутовий. Ще за мить замикати подачу від партнера по команді ударом головою міг Феліпе, але бразилець пробив вище воріт.

На екваторі першого тайму підопічні Івана Федика перехопили ініціативу. Спершу «рухівці» провели класну позиційну атаку, яка завершилася подачею Валерія Федорчука в штрафний майданчик суперника. Юрій Климчук виграв другий поверх, але відзначитися результативною дією хавбеку «жовто-чорних» не вдалося. За кілька хвилин гравці «Руху» заробили право на небезпечний штрафний удар. Федорчук пробив низом в ближній кут Костика. Все ж молодий голкіпер «Львова», який є вихованцем винниківського «Руху», парирував постріл Валерія.

Кінцівка першої половини гри пройшла не за сценарієм «Руху». Забивати у складі «синьо-золотих» міг Феліпе, якого Кошман вивів віч-на-віч з Олександром Бандурою. На щастя для «рухівців», бразилець пробив повз ворота.

А на 33-й хвилині «жовто-чорні» залишилися в меншості. Казлаускас у боротьбі з двома центрбеками «Руху» на підступах до карного майданчика «жовто-чорних» завалився на газон. Головний арбітр матчу Дмитро Кутаков кваліфікував цей епізод, як позбавлення суперника очевидної гольової можливості, а, відтак, вилучив захисника «жовто-чорних» Вадима Парамонова з поля.

Зі стандарту небезпечно пробив Ігор Кошман. М’яч пролетів над дев’яткою. Наставник «Руху» на вилучення відреагував заміною. Замість Андрія Кухарука на полі з’явився центральний оборонець Мілош Стаменковіч.

Відпочивати команди пішли у нерівних складах, проте за рівного рахунку – 0:0.

По перерві небезпечних моментів у грі стало в рази менше. На удар Казлаускаса з-за меж штрафного майданчика, який парирував Бандура, «рухівці» відповіли гострим випадом Брікнера. Іван прострілював на дальню стійку, втім, адресата ця передача не знайшла.

На 80-й хвилині гості заробили право на небезпечний стандарт. М’яч після удару Казлаускаса влучив у стінку й пролетів в лічених сантиметрах повз стійку. А ще за мить «синьо-золоті» могли забивати після подачі з кутового. Назар Нич, який вийшов на заміну, метрів з п’яти пробив над поперечиною.

На останніх хвилинах гри «рухівці» мали шанс, аби вирвати перемогу. Ґліха потужно пробив у дальній кут, кіпер «містян» Костик парирував удар. М’яч відлетів дор Ростислава Русина, який одразу ж прострілив вздовж лінії воріт. Захисник «Львова» Юрій Кравчук ледь не зрізав м’яча у власні ворота.

РУХ – ЛЬВІВ – 0:0
Рух: Бандура, Федорчук, Дуць, Парамонов, Гліга, Брікнер, Мартинюк, Кухарук (Стаменковіч, 38), Климчук (Русин, 81), Мисик (Б.Бойчук, 60), Кухаревич (Кондраков, 60).
Львів: Костик, Челіч, Кравчук, Маруан, Клименчук, Грисьо (Богунов, 46), Шина, Айнсалу, Кошман (Сабіно, 90+2), Феліпе (Нич, 65), Казлаускас.
Попередження: Мисик (32), Дуць (50) – Грисьо (8).
Вилучення: Парамонов (34).

3 жовтня 2020 19:04







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46