Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Україна, 16-й тур. Карпати – Десна. Анонс

У суботу, 24 листопада, львівські «Карпати» повернуться на рідний стадіон «Україна» після тривалої паузи. Суперником «зелено-білих» у поєдинку 16-го туру УПЛ буде чернігівська «Десна». Для «левів» це буде передостанній домашній матч у році.



«
Карпати» (Львів) – «Десна» (Чернігів)
24
листопада
, початок – 14:00
Львів
. Стадіон «Україна»
Арбітр
Костянтин Труханов (Харків)
Трансляціятелеканал ZIK

У команди Жозе Мораіша позаду вражаючий відрізок, який складається виключно з гостьових зустрічей. Практично два місяці без домашньої арени, які включили 5 турів УПЛ та кубковий поєдинок в Черкасах, подарували «Карпатам» багато новин. Тут і розгромна перемога в Одесі, яка встановила відразу кілька рекордів, і виклик Мар’яна Шведа у національну збірну і дебют новачка Папи Гуйє, і вихід у весняну частину Кубка України.

Поєдинок першого кола у Чернігові також став особливим для львів’ян. Дуель на стадіоні імені Гагаріна була дебютною для Жозе Мораіша на тренерському містку «Карпат». До перерви «леви» «горіли» 0:2, однак в другому тайму спромоглися на два забиті голи. Як наслідок, результативна та бойова нічия.

Востаннє у Львові «Карпати» та «Десна» зустрічалися практично 30 років тому. Перша зустріч цих команд відбулася майже п’ять десятків років тому. Вихід чернігівської команди в елітний дивізіон зумовив написання нової сторінки в літописі клубу та історії взаємовідносин Львова і Чернігова. У своєму дебютному сезоні в УПЛ «Десна» виглядає доволі впевнено. Підопічні Олександра Рябоконя йдуть на шостій сходинці у турнірній таблиці і реально претендують на потрапляння до першої шістки.

Паузу в чемпіонаті команди заповнили по-різному. «Карпати» готувалися на заміській базі в Брюховичах, де і провели спаринг з винниківським «Рухом» (0:0). «Десна» вирушила до Білорусі, де зіграла два контрольних поєдинки. Крім гравців основи, тренерський штаб залучив трьох виконавців з дублюючого складу. Чернігівська команда двічі перемогла: дублерів мінського «Динамо» (7:0) та аутсайдера білоруського чемпіонату «Смолевичі» (4:0).

Пряму трансляцію суботнього матчу «Карпати» – «Десна» покаже телеканал ZIK.

ОРІЄНТОВНІ СТАРТОВІ СКЛАДИ КОМАНД

«КАРПАТИ»: Шевченко, Мірошніченко, Мегреміч, Бородай, Лебеденко, Кльоц, Ербес, Ді Франко, Карраскаль, Гуцуляк, Понде.

«ДЕСНА»: Паст, Братков, Імереков, Люлька, Огіря, Д. Фаворов, Картушов, Волков, А. Фаворов, Філіппов, Безбородько.

24 листопада 2018 10:02







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57