Сьогодні 20 квітня 2024 р.

«Ворскла» продлила соглашение с Коломойцем на улучшенных условиях

Стратегічне завдання, максимально зберегти нинішній склад команди, знайшло своє продовження у черговому продовженні стосунків з одним із лідерів. У головному офісі «Ворскли» Юрій Коломоєць разом зі своїм менеджером, попередньо детально вивчивши запропоновані клубом нові умови контракту, вирішили пролонгувати стосунки з «біло-зеленими» до кінця 2019-го року.

Як побіжно зазначив представник інтересів гравця, з моменту повернення нападника з Будапешта до Полтави чимало не зовсім порядних людей дзвонили Юрію, пропонуючи якість незрозумілі схеми подальшого трансферу то в один, то в інший клуб, при цьому тримаючи на думці лише свої особисті фінансові інтереси, не враховуючи перспектив футболіста. Юрій, як справжній профі, не піддався омані, залишившись вірним клубу, який вже зараз сміливо називає для себе рідним.

«Не приховую, що умови мого контракту справді стали кращими, за що я вдячний керівництву клубу. Я невимовно щасливий продовжити свої виступи за команду, що є візитною карткою Полтавщини у спорті. У нас справді чудовий колектив, всі хлопці завжди горою один за одного в житті та на полі. За рахунок цього й досягаємо тих результатів, які хоче бачити вимогливий уболівальник. Докладу максимум зусиль, аби з відновленням чемпіонату бути корисним «Ворсклі», – підкреслив нападник полтавської футбольної дружини в короткому коментарі одразу після підписання нової трудової угоди.

В частині сезону-2017/18, що минула, Коломоєць взяв участь у 19 поєдинках своєї команди, відзначившись шістьома забитими м’ячами.

Нагадаємо, минулий рік став знаковим для Юрія Коломойця. Нападник здійснив свою мрію дитинства, дебютувавши за збірну України – 10 листопада у переможній грі проти Словаччини (2:1) на «Арені Львів».

10 січня 2018 16:53







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57