Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Опанасенко: «За победу дают только три очка, в том числе и над «Шахтером»

Захисник «Зорі» Євген Опанасенко– про неучасть у львівському матчі, підготовку до «Шахтаря», здоров’я та погоду.

– Євгене, як травма? Чи відчуваються наслідки?
– Та насправді травми не було. Просто захворів трохи – застудився. Я взагалі рідко хворію. А тут так вийшло – в одному місці потренувалися, в другому грали, от, мабуть, і охолов десь.

– Добре, що ви торкнулися цієї теми: на початку тижня плюсова температура, в середині – снігопад, на вихідних передбачають +17…
– Непросто, якщо чесно. У перший день потепління, зразу після морозів, у всієї команди був якийсь млявий стан. Непросто такі перепади переживати, особливо якщо за короткий термін вони змінюються… Хоча, до речі, сьогодні в Запоріжжі погода більш-менш.

– Наскільки особлива – чи штатна – підготовка до матчу з «Шахтарем»?
– Штатна. Як до будь-якого суперника готуємося. Три очки дають за перемогу над будь-ким.

– Цього сезону луганці й донеччани подарували Україні два пам’ятні поєдинки (в Кубку та Чемпіонаті). Буде третій?
– Не хочу загадувати. Вийде так, як вийде, а ми просто готуємося. Звичайно, хочеться, щоби не було трьох червоних карток.

– Якщо взяти до уваги дві останні зустрічі «Зорі», логічно зробити висновок, що підопічні Вернидуба повернулися до «старого» формату: мало забивати – мало пропускати…
– (Після паузи.) Десь так і є. Розумію, що для болільників чим більше забитих м’ячів, тим краще. Людям хочеться рахунків 4:4, 3:3, 5:2… А для мене – аби менше пропускали. Краще 1:0, ніж 4:4.

– Насамкінець про партнерів: якщо Чечер вийде на гру з «Шахтарем», то стане учасником 400-го поєдинку в УПЛ. Хороший орієнтир для решти луганців?
– Так, знаємо про цей ювілей, орієнтуємося на нього. Здається, до Слави тільки троє футболістів досягали цієї цифри. Для сьогоднішньої «Зорі» Чечер є дуже важливою одиницею, як на полі, так і за його межами…

31 березня 2018 15:55







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57