Сьогодні 29 березня 2024 р.

«Колос»: минус Черноморец и Милько, плюс Гавриш и Лысенко

10 жовтня ковалівці поновили тренування після триденної міні-відпустки. Тренерський штаб дав футболістам трішки часу перепочити, відновитись та побути з сім’ями.

Вранці команда зібралась у селищі Калинівка, на місцевому стадіоні «Центральний», де постійно проводить свої тренування. Осторонь спостерігали за заняттям трійка футболістів – Олександр Чорноморець, Євген Задоя та Вадим Мілько. Вадим та Олександр не тренувались через мікро-ушкодження, які вони отримали у матчі з «Динамо», а Євген певний час перебував у лазареті. Однак всі троє вже зовсім скоро повернуться до тренувань.

Через рецидив травми продовжує перебувати у лазареті Олександр Поздеєв. До основної групи футболістів повернулись Віталій Гавриш та Володимир Лисенко. Також до тренування Руслан Костишин долучив гравців молодіжного складу: Іллю Коваленка, Станіслава Сорокіна, Олексія Федорова та Рустама Ахмедзаде.

Сьогодні у команди відбулося ранкове тренування у Калинівці, а в суботу футболісти вирушать до Ковалівки, де проведуть одноденний збір. У неділю «Колос» проведе спаринг-матч із донецьким «Олімпіком», після чого команда розпочне цілеспрямовану підготовку до поєдинку з донецьким «Шахтарем».

11 жовтня 2019 17:40







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46