Сьогодні 28 березня 2024 р.

ТМ. Карпаты – Ягеллония 1:2. Гола Чачуа оказалось недостаточно

Львівські «Карпати» у другому спарингу в Туреччині поступилися польській «Ягеллонії».

На перший тайм «Карпати» вийшли в такому складі: Мисак, Стасишин, Нестеров, Лобай, Гуцуляк, Кльоц, Карраскаль, Ді Франко, Мякушко, Акулінін, Швед.

Незважаючи на статус товариського поєдинку, обидві команди розпочали гру на хороших швидкостях. Атакувальну небезпеку на старті матчу демонструвала «Ягеллонія», яка намагалась прорвати захист «зелено-білих» та забити швидкий м’яч. «Карпати» відповіли полякам потужним пресингом, а зі швидкими проходами та підключеннями Мякушка, вправлятись ягеллонцям геть не виходило, і тільки зграя футболістів у білій формі могла зупинити «Святого Мяку». Саме Сергій першим міг відкривати рахунок: Ді Франко, скориставшись помилкою поляків у центрі поля, відібрав круглого, але Франціско зупинили із порушенням правил. Виконувати стандарт впевнено підійшов Мякушко – цього разу гармата півзахисника підвела, а м’яч пролетів трішки вище перекладини.

Відповідь ягеллонців була миттєвою, суперник чи не всією командою побіг атакувати, але гольові наміри поляків обірвав Мисак, здійснивши два крутих сейви. Врятувати карпатівські ворота після розіграшу кутового «жовто-червоними» кіперу «левів» не вдалось. Непорозуміння у власному штрафному майданчику призвело до другого пропущеного голу на турецьких зборах – 0:1.

На другий тайм «Карпати» вийшли в такому складі: Ющишин, Мірошніченко, Федецький, Сандохадзе, Лебеденко, Вербний, Худоб’як, Чачуа, Дебелко, Ткачук, гравець на перегляді.

Перевага «Карпат» продовжувалась і в другій половині гри. За кілька хвилин після відновлення зустрічі, по воротах поляків прицілювався Дебелко. Лебеденко пройшов по лівому флангу та відпасував на Романа, нападник трішки не встиг на передачу від партнера і пробивати довелось із занадто гострого кута. На гол карпатівців довго чекати не довелось: Федецький навішував у штрафну зону, але невдалий виніс м’яча захисником «жовто-червоних» дозволив Амбросію Чачуа зрівняти рахунок у товариському матчі.

Вдруге поцілити у ворота ягеллонців вдалось новачку «зелено-білих» Ніці Сандохадзе. Захисник головою переправив круглого після подачі Худоб’яком зі стандарту. Святкуванню карпатівців завадив свисток арбітра, який зафіксував офсайд в оборонця. За кілька хвилин аналогічний гол забили поляки, рефері без вагань повідомив про «положення поза грою».

«Зелено-білі» завершували поєдинок у меншості. Назар Вербний грубо зіграв проти свого опонента у центрі поля, за що побачив перед собою червону картку. Поляки скористались територіальною перевагою та забили вдруге: гравець «жовто-червоних» у стилі Мякушка пробив із-за меж штрафного – 1:2.

1 лютого 2018 19:05







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46