Сьогодні 29 березня 2024 р.

Бойчук: «Халл сказал, что мяч не попадал ему в руку»

Нападник «Карпат» Александр Бойчук відзначився у другому турі поспіль. Втім, як і в протистоянні з «Десною», львів’яни знову поступилися. Після зустрічі в Полтаві форвард розповів про свої емоції.

«Вважаю, що нам дуже не пощастило. Склалося враження, ніби судді були проти нас. Однак команда демонструвала характер і загалом діяла непогано. Прикро, адже нам не вистачило реалізації моментів. Епізод з пенальті виглядає сумнівно. Ми спілкувалися в роздягальні відразу після матчу, і Тім казав, що м’яч не влучав у руку. Якщо і невеликий дотик був, то рука була притиснута до тіла. Як на мене, в таких епізодах неправильно призначати пенальті.

У нас була велика мотивація і жодних думок про відпустку і бути не могло. Розуміли, що треба поборотися за позитивний результат. Кожен з гравців працював на максимумі, мав величезне бажання – команда бігла в атаку. Домовилися в другому таймі грати не менш агресивно, ніж до перерви. Можливо, не вистачило досвіду і майстерності. Дуже прикро, що додому повертаємося без зароблених очок. Мій гол – це наслідок якісної командної взаємодії. Хлопці розкрили фланг, ми відчули одне одного і змогли швидко зрівняти рахунок. Те, що я просто підставив ногу – це результат хорошої гри кожного з партнерів.

Поле було справді важким, але всі ми були готовими до цього. Ще перед матчем побачили, наскільки воно в’язке і одразу підібрали відповідні шипи. Інакше це суттєво впливало б на координацію рухів. Через дощ газон «розривався», хоча складно було не лише нам, а й нашим суперникам», – сказав Бойчук. 

15 грудня 2019 23:17







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46