Сьогодні 18 квітня 2024 р.

Кравченко: «Не найкраща гра, але проявили характер»

Після матчу з «Чорноморцем» захисник СК «Дніпро-1» Микита Кравченко поділився думками, щодо перемоги над одеситами.

– Після матчу головний тренер сказав, що такі матчі, коли доводиться ламати гру, даються важче, ніж, як, наприклад, з Ворсклою, коли все виходить. І це попри різний статус суперників. В тебе є таке відчуття?
– Так, скажу чесно: це не найкраща наша гра. Проте ми проявили характер, відігралися і у другому таймі вже виглядали краще.

– Чорноморець створив багато проблем: змушував втрачати м’ячі у середині та проводив швидкі флангові атаки. До яких з них ви були готові, а до яких ні?
– Готуючись до гри, ми звертали увагу на те, що вони дуже швидко вибігають у контратаки. Ми були готові до цього, але не завжди виходило їх зупинити. Вони дійсно створили нам чимало проблем.

– Перед матчем ви тепло спілкувалися з багатьма суперниками, яких знаєте по київському Динамо. Як швидко після стартового свистка вдалося забути, що це друзі?
– Так, у цій команді я знайомий майже з кожним. Привітався з усіма. Але коли виходиш на поле, друзів вже немає, тому одразу перемикаєшся на боротьбу, епізоди та працюєш.

– Лише за декілька днів останній матч першої частини сезону. Запалу та налаштування вистачає?
– Так, вистачає. Ми усі працюємо у тому напрямку, аби набрати максимальну кількість очок та завершити півріччя на хорошій ноті.

6 грудня 2021 23:57







Матеріали на тему

Дніпро-1 – Чорноморець 3:1. Україна, 17-й тур. Звіт
6 грудня 2021 21:25




Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Украина, 17-й тур. Днепр-1 – Черноморец 3:1. Обзор матча

 

06 грудня 2021 21:58