Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Санжар: «Маємо зробити висновки та рухатись далі»

Післяматчева пресконференція головного тренера львівських «Карпат» Романа Санжара після поразки від «Дніпра» (0:2).

«Сьогодні були два різних тайми. У першій половині зустрічі нам не вдалось як слід налаштуватись, ми програли багато епізодів боротьби, підборів та припустились багатьох помилок у своєму штрафному майданчику. Другий тайм був абсолютно іншим, я задоволений діями хлопців, адже була самовіддача, ми створили чимало моментів біля воріт суперника, але нам не вдалось їх реалізувати. Проте я задоволений тим, що гравці до кінця бились на футбольному полі, але також хочу привітати «Дніпро-1» із заслуженою перемогою».

«Вважаю, що нам бракувало наших лідерів, які не змогли зіграти у цьому матчі. Також нам потрібно підсилювати лінію атаки, бо для того, щоб вигравати матчі, у складі повинні бути досвідчені футболісти, які можуть вирішувати моменти. У нас багато молоді, яка буде прогресувати, але результат команді потрібен зараз. Мені подобається, що у хлопців є бажання, тому я впевнений, що перспектива у нашому колективі присутня».

«Дніпряни добре грають домашні матчі. Після останньої поразки було зрозуміло, що підопічні Дмитра Михайленка докладуть максимум зусиль, щоб здобути перемогу. Я на цьому наголошував, але не вийшло донести це до хлопців. Вважаю, що у першому таймі ми поступились за рахунком. Я не кричав у роздягальні, але розмова була чоловіча, намагався підбадьорити хлопців та вказати на їхні помилки. Думаю, що розмова вдалась, адже другий тайм був зовсім інший. Тепер маємо зробити висновки та рухатись далі», – підсумував головний тренер «Карпат» Роман Санжар.

20 вересня 2019 23:35







Матеріали на тему

Дніпро – Карпати 2:0. Україна, 8-й тур. Звіт
20 вересня 2019 20:55




Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Украина, 8-й тур. Днепр – Карпаты 2:0. Обзор матча

 

20 вересня 2019 22:06