Сьогодні 20 квітня 2024 р.

«Динамо» в Испании: тестирование скорости и прыгучести

Перед ігровими днями, які традиційно йдуть спареними на тренувальних зборах, футболісти «Динамо» знову мали два тренування на день.

Учорашнє ранкове розпочалося з інтенсивної розминки під керівництвом тренера з фізпідготовки, після чого динамівці розділилися на п’ятірки для гри у квадрат, причому той, хто опинявся в середині квадрату, протягом певного проміжку часу мав зробити максимальну кількість відбирань.

Далі на гравців чекало тестування. Спочатку потрібно було на максимальній швидкості подолати 30 метрів (найшвидший результат виявився у Віктора Циганкова), причому фіксувалися навіть проміжні результати на позначках у 10 і 20 метрів, після чого був тест на стрибучість – тут уже не було рівних Володимиру Маханькову, який витягнутою рукою у стрибку дістав максимально можливу висоту.

Завершилося же заняття після того, як футболісти були поділені на дві групи: одна грала у теніс-бол, інша же під наглядом тренерів займалася вправою на тримання м’яча.

Ввечері же футболісти без розкачки стали до роботи з м’ячами, і практично все заняття було присвячене ігровим вправам.

Зокрема, футболісти, поділені на «червоних» та «зелених», грали двосторонку на вкорочене поле, але одна команда мала відібрати м’яча та забити у стандартні ворота з голкіпером на них, а інша розіграти комбінацію та завести м’яча за лінію, обмежену фішками.

Також футболісти ретельно попрацювали над комбінаціями в один дотик із залученням флангових півзахисників та завершенням флангових передач.

Нагадаємо, що
сьогодні на «Динамо» чекає третій контрольний матч на цьому зборі. Суперник – представник китайської Суперліги «Хебей Чайна Форчун». Гра відбудеться у Футбольному центрі Марбельї, її початок – о 16:30 за місцевим часом (17:30 за Києвом).

7 лютого 2018 09:23







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57