Сьогодні 29 березня 2024 р.

Украина, 12-й тур. Анонс матчей воскресенья

Після п’ятничного центрального матчу туру між «Шахтарем» та «Ворсклою» київське «Динамо» в неділю спробує взяти максимум очок у дуелі з «Чорноморцем».






15 жовтня

ЗІРКА – КАРПАТИ
Після завершення першого кола львів’яни посідають передостаннє місце в турнірнці, всього на два бали випереджаючи одеситів. У кропивничан не набагато краща ситуація – дев’ять залікових пунктів і дев’ята позиція. Тобто можна говорити, що зустрінуться колективи, в яких найактуальніше завдання – покращити собі настрій. 16 липня їхня очна зустріч дала цікаву нічию – 1:1.
Відсторонення: немає – немає.

ОЛІМПІК – ОЛЕКСАНДРІЯ
Два завершальні поєдинки неділі (й одночасно в турі), як мовиться, «бомбові». Стартовий із них пройде в Києві, де «Олімпік» спробує закріпити переможну серію, а «Олександрія»… здобути другу перемогу в сезоні. Сьогодні між клубами вісім очок різниці, втім, уже після цього туру вона може скоротитися до п’яти. Для цього підопічним Шарана треба здолати свій «нічийний синдром».
Відсторонення: Очігава – немає.

ЧОРНОМОРЕЦЬ – ДИНАМО
Поєдинок, який закриє стартовий тур другого кола, відбудеться в Одесі. Для обох його учасників матч має велике значення. Причому, крім суто турнірної ситуації (кияни борються за чемпіонство, одесити поки на останній сходинці), тут має вплив «фактор попередньої гри»: два тижні тому «Чорноморець» поступився – 0:3, а про те, що тоді ж пережило «Динамо», навряд чи треба нагадувати…
Відсторонення: немає – Хачеріді.

15 жовтня 2017 08:00







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46