Сьогодні 19 квітня 2024 р.

«Тернополь» остался без тренера и игроков

Серйозна кадрова перестановка відбулася цього тижня у футбольному клубі «Тернопіль». З посади головного тренера таки звільнили Івана Марущака. Разом із ним команду покинули кілька футболістів, які приїхали у Тернопіль на запрошення Марущака.

Керівництво муніципального клубу прийняло таке рішення у зв'язку із незадовільними результатами команди, яка безнадійно перебуває на дні турнірної таблиці Першої ліги. Також за нашими даними, футболісти, через заборгованість, були готові бойкотувати виїзний матч проти «Інгульця», але на колективних зборах було вирішено зберегти команду.

16 вересня ФК «Тернопіль» провів тренування на Тернопільському міському стадіоні, а після заняття команда відправилась на виїзну гру. До поєдинку проти «Інгульця» тернополян готував директор клубу Василь Матвійків. Всього у тренуванні брали участь 13 гравців. Не тренувалися лише Степан Клекот та Віталій Богданов. У неділю «Тернопіль» поступився «Інгульцю» із рахунком 0:3 і продовжує залишатися на останньому місці в турнірній таблиці із двома очками в активі.


19 вересня 2016 16:41







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга, другий етап. 4-й тур. ТОП-5 голів

 

16 квітня 2024 14:26

Перша ліга, другий етап. 3-й тур. ТОП-5 голів

 

10 квітня 2024 14:26

Перша ліга, другий етап. 2-й тур. ТОП-5 голів

 

03 квітня 2024 17:16