Сьогодні 29 березня 2024 р.

«Черкасский Днепр» указал на дверь главному тренеру

10 листопада 2016 року керівництвом ФК «Черкаський Дніпро» прийнято рішення про відсторонення від виконання обов’язків головного тренера команди майстрів «Черкаський Дніпро» Кирилюка Олександра Ілліча.

У відповідному наказі йдеться про те, що 9 листопада 2016 року команда майстрів «Черкаський Дніпро» у матчі 18-го туру Чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги зазнала поразки від «Колосу» Ковалівка з рахунком 2:1. Було втрачено ще три важливі очки. Після 18-ти матчів команда з 26 набраними очками знаходиться на сьомому місці у турнірній таблиці і значно відстає від групи лідерів, які претендують на вихід до української Прем’єр-ліги («Іллічівець» Маріуполь – на 18 очок, «Десна» Чернігів – на 13 очок, «Верес» Рівне – на 11 очок).

Таким чином, після призначення Кирилюка  О.І. головним тренером команди майстрів «Черкаський Дніпро», зіграно вісім матчів, здобуто лише дві перемоги (над командами «Геліос» Харків, «Верес» Рівне), чотири нічиї та отримано дві поразки (від команд ФК «Суми», «Колос» Ковалівка).

Всього у восьми матчах набрано 10 очок з 24 можливих, коефіцієнт здобутку складає 41,6% із 100%. Зазначений результат не влаштовує вболівальників команди і громадськість Черкащини, не виправдовує значні витрати на утримання команди та не відповідає рівню більшості футболістів, які є у розпорядженні О.Кирилюка. Крім зазначеного, в колективі команди з’явилася невдоволеність рівнем навчально-тренувального процесу і підготовки до матчів та проглядається тенденція збільшення бажаючих  розірвати контракти і покинути команду (футболісти А.Ісраілов, О.Маїк, Я.Ямполь, Д.Скепський).

Враховуючи вищевикладене, приймаючи до уваги рекомендації президента корпорації «Міжнародне фізкультурно-спортивне об’єднання «Футбольний клуб «Черкаський Дніпро» Лашкула В.Г., який особисто спостерігав за діями футболістів на полі і на лаві запасних та роботою тренерського штабу під час матчу проти команди «Колос» Ковалівка, на підставі пунктів 3.1.4., 3.4.1., 3.4.2. контракту від 23.09.2016 року між Товариством та головним тренером, генеральним директором прийнято рішення про відсторонення КИРИЛЮКА Олександра Ілліча від виконання обов’язків головного тренера команди майстрів «Черкаський Дніпро» з 10 листопада 2016 року.

Одночасно тимчасово виконуючим обов’язки головного тренера команди майстрів «Черкаський Дніпро» призначено першого помічника головного тренера КОБЗАРЯ Віталія Юрійовича.

11 листопада 2016 11:02







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга, другий етап. 1-й тур. ТОП-5 голів

 

27 березня 2024 11:00

Перша ліга, 18-й тур. ТОП-5 голів

 

30 листопада 2023 11:30

Перша ліга, 17-й тур. ТОП-5 голів

 

22 листопада 2023 09:00