Сьогодні 29 березня 2024 р.

Лучкевич: «Вважаю, що для нас цілком заслуженою була б нічия із «Шахтарем»

Фланговий гравець СК «Дніпро-1» Валерій Лучкевич прокоментував підсумки матчу проти «Шахтаря» (0:2) у 7-му турі Прем’єр-ліги:

– Валерію, сьогодні команда вийшла з досить незвичною розстановкою, а ти сам діяв на позиції правого півзахисника. Як вдалося пристосуватися до плану на гру і наскільки його вдалося виконати?
– Ми готувалися до «Шахтаря» цілий тиждень. Тренери пояснили мені, що саме вони хочуть побачити, і я намагався усе це виконати. Плюс для мене ця позиція зовсім не нова, і я на неї раніше вже грав. Ну, а як я зіграв  – це вже нехай тренери оцінять: де було добре, а де були помилки. Все це ми вже будемо потім дивитися на теоретичному занятті.

– Були готові до такого штурму з боку «Шахтаря» на початку матчу?

– Ми очікували, що у перші хвилини зустрічі буде важко, і що суперники візьмуть м’яч під свій контроль. І в принципі ми до цього були готові, але все ж таки пропустили гол, коли Фернандо забив хороший м’яч з важкої позиції. Проте після того, як ми пропустили, перевага вже була на нашому боці. Навіть не беремо до уваги заключні 20 хвилин матчу, коли ми вже пішли в ва-банк, і коли усі розуміли, що або ми зрівняємо рахунок, або самі пропустимо. Ми сьогодні прагнули навіть ні до нічиєї, а хотіли перемогти. І я вважаю, що для нас цілком заслуженою сьогодні була б нічия.

– Наскільки сьогоднішні результат і гра можуть вплинути на команду в наступних матчах?      
– Знаєте, якщо ти граєш проти «Шахтаря», і навіть поступаєшся у рахунку, але при цьому демонструєш хорошу гру, то ти  точно не вганяєш себе у депресію. Так, прикро сьогодні, ми усі розчаровані, оскільки прагнули досягти іншого результату. Але нічого страшного, ми рухаємося далі і ніхто голову не опускає. Працюватиме далі і будемо готуватися до наступного матчу.

13 вересня 2021 11:07







Матеріали на тему

Шахтер – Днепр-1 2:0. Украина, 7-й тур. Отчет
11 вересня 2021 21:20




Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга, другий етап. 1-й тур. ТОП-5 голів

 

27 березня 2024 11:00

Перша ліга, 18-й тур. ТОП-5 голів

 

30 листопада 2023 11:30

Перша ліга, 17-й тур. ТОП-5 голів

 

22 листопада 2023 09:00