Сьогодні 28 березня 2024 р.

ТМ. Минай – Татран (Словаччина) 4:1. Воля та точність

«Минай» продовжує підготовку до відновлення сезону в першій лізі. В черговому спарингу «Минай» приймав «Татран» зі Словаччини, та здобув перемогу з рахунком 4:1.

Сам матч відбувся на штучному газоні стадіону «Авангард» в Ужгороді. Традиційно тренерський штаб «Минаю» у товариських матчах дає можливість пограти великій кількості гравці – у тому числі тим, хто перебуває у команді на перегляді.

Практично рівна гра на полі тривала лише хвилин 15, допоки закарпатці придивлялися до суперника та намагалися налагодити контроль м’яча. Як тільки вони ним заволоділи, почали господарювати в центрі та атакувати суперника через фланги. Перед цим, до речі, могли забити із стандарту – проте Капустей після подачі з кутового пробив головою вище. А ось словакам зі стандартом пощастило. Заробивши штрафний на 20-ій хвилині в 13 метрах у воріт, вони його чітко реалізували – 0:1.

Після пропущеного голу «минайці» стали ще агресивніше діяти в атаці. В тому числі, застосовуючи фланги. З лівого і пройшла атака, яка призвела до голу. Знову активно діяв Стасюк і після його прострілу Микуляк забиває – 1:1. А ось Кіча, який починав гру не з перших хвилин, свій шанс використав. «Минайці» завдяки швидкому пересування м’яча, зловили суперника на контратаці та вивели Антона на ударну позицію – він нею скористався і на перерву команди пішли за рахунку 2:1.

Вже на 2-ій хвилині другого тайму Пиняшко скористався класною передачею Шпака, спокійно вийшовши сам-на-сам з голкіпером і відправив круглого у ворота 3:1. Він же став автором і останнього голу у матчі. Знову вихід сам-на-сам на 70-й хвилині, тільки цього разу він вже навіть обігравав голкіпера та забив у пусті ворота – 4:1. Асист на користь Вагіна. У підсумку 4:1 – третя поспіль перемога «Миная» в товариських матчах.

Наступний свій товариський поєдинок «Минай» проведе 28 січня – зіграють з ФК «Ужгород» на стадіоні «Авангард».

26 січня 2020 13:48







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга, другий етап. 1-й тур. ТОП-5 голів

 

27 березня 2024 11:00

Перша ліга, 18-й тур. ТОП-5 голів

 

30 листопада 2023 11:30

Перша ліга, 17-й тур. ТОП-5 голів

 

22 листопада 2023 09:00