Сьогодні 19 квітня 2024 р.

ТМ. Горняк – Черкасский Днепр 2:1. Все решили два пенальти

«Черкаський Дніпро» продовжує підготовку до весняної частини поточного сезону. Черговим спаринг-партнером підопічних Ігоря Столовицького став першоліговий ФК «Гірник» із Кривого Рогу.

ГІРНИК (Кривий Ріг) – ЧЕРКАСЬКИЙ ДНІПРО 2:1
Голи:
С.Нудний (45+1, пен., 48, пен.) – А.Сторчоус (71).
Черкаський Дніпро (1-й тайм): А.Лєнчінков, С.Алексанов, О.Тарасенко, О.Сафонов, О.Синьогуб, футболіст на перегляді, О.Кошка, А.Скарлош, футболіст на перегляді, О.Батальський, А.Довбик.
(2-й тайм): В.Мирний, В.Шопін, О.Полуницький, А.Бурлін, футболіст на перегляді, Л.Кошадзе (А.Сторчоус, 68), А.Бессалов, М.Лісовий, Ю.Бушман, Р.Качур, В.Мартян.

У середині першого тайму суперники обмінялися небезпечними моментами: Андрій Григорик пробив поряд зі стійкою воріт Андрія Лєнчінкова, а на протилежній половині поля Артем Довбик також не зумів вразити ціль. Згодом Довбик  не скористався пасом Олега Тарасенка з глибини поля, щоб вийти один на один із голкіпером гірників.

Перед перервою та відразу після неї криворіжець Сергій Нудний реалізував два пенальті – в обох випадках півзахисник гірників уміло розвів м’яча та голкіперів черкащан по кутах (у другому таймі в «рамці» стояв Віталій Мирний).

Помилки в захисній ланці черкащан ледь не призвели до більших неприємностей – Мирний спочатку ліквідував вихід Богдана Боровського сам на сам, а потім зреагував на добивання від Артем Сітала.
До честі дніпрян, вони зуміли перехопити ігрову ініціативу. На 71-ій хвилині подачу Артема Бессалова  зі штрафного з правого флангу влучним ударом головою замкнув Андрій Сторчоус – 1:2.

Протягом 75-ої хвилини гравці  «Черкаського Дніпра» змарнували дві нагоди зрівняти рахунок у поєдинку. Спочатку голкіпер криворіжців Зарубін витягнув м’яча з «дев’ятки» після удару головою Олександра Полуницького, а після подачі від кутового прапорця Максим Лісовий з лінії воротарського майданчика пробив у лічених сантиметрах від бокової стійки воріт.

Заключний спаринг на другому навчально-тренувальному зборі черкащани проведуть 12 лютого проти столичної команди «Оболонь-Бровар».

9 лютого 2015 21:43







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга, другий етап. 4-й тур. ТОП-5 голів

 

16 квітня 2024 14:26

Перша ліга, другий етап. 3-й тур. ТОП-5 голів

 

10 квітня 2024 14:26

Перша ліга, другий етап. 2-й тур. ТОП-5 голів

 

03 квітня 2024 17:16