Сьогодні 16 квітня 2024 р.

«Десна» отдала Коберидзе «Олимпику» и отпустила Черноморца

ФК Десна продовжує підготовку до весняної частини сезону, вже за два дні «сіверяни» проведуть перший контрольний поєдинок в 2018 році. Суперник – Сталь, а сама гра відбудеться в рамках Меморіалу Макарова. Існує велика ймовірність, що на матч з командою УПЛ Десна вийде експерментальним складом, адже саме на Меморіалі Макарова тренерський штаб буде переглядати потенційних новачків.

Тим часом стало відомо, що на Меморіалі Макарова не приймуть участь Лука Коберідзе та Олександр Чорноморець. Грузинський леіонер Десни вже відправився на збори з донецьким Олімпіком, в який перейшов на правах оренди, а Олександр Чорноморець отримав статус вільного агента та веде перемовини з кількома клубами.

Лука Коберідзе з’явився в Десні в січні 2016 року та встиг стати одним з улюбленців чернігівських вболівальників. Надійна та відважна гра в центрі поля не залишила байдужими і футбольних фахівців, тож Коберідзе вирішив спробувати свої сили в УПЛ. В Чернігові Коберідзе провів 55 матчів, забив один гол (Оболоні), отримав 14 жовтих карток та дві червоні.

Олександр Чорноморець прийшов до Десни майже одночасно з Коберідзе. В складі чернігівського клубу вихованець київського Динамо провів 47 матчів та забив два м’ячі (дубль у ворота Балкан в рамках Кубку України).

14 січня 2018 19:04







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга, другий етап. 4-й тур. ТОП-5 голів

 

16 квітня 2024 14:26

Перша ліга, другий етап. 3-й тур. ТОП-5 голів

 

10 квітня 2024 14:26

Перша ліга, другий етап. 2-й тур. ТОП-5 голів

 

03 квітня 2024 17:16