Сьогодні 29 березня 2024 р.

«Рух» взял экс-игроков «Арсенала» и «Волыни»

У «рухівській» сім’ї відбулося чергове поповнення – на найближчі роки з командою свою кар’єру пов’язали бразилець Леандро да Сілва та українець Сергій Петров.

Досвідчений 33-річний Леандро розпочинав свій шлях у футболі на батьківщині – у клубі «XV листопада» з Пірасікаби. А далі в нього пішов тривалий закордонний період – він виступав за польську «Погонь» (Щецин), угорський «Капошварі», російські «Луч-Енергію» (Владивосток), «Спартак» (Нальчик), «Кубань» (Краснодар), «Волгу (Нижній Новгород).

Українським уболівальникам Леандро відомий за іграми за київський «Арсенал» та «Сталь» із Кам’янського. Там, до речі, він перетинався із теперішнім головним тренером «Руху» Леонідом Кучуком. 2018-го року бразильський новачок перебував у складі литовського «Атлантаса».

За «рухівську» команду бразилець Леандро да Сілва, який може діяти як на позиції захисника, так і півзахисника, виступатиме під 31-им номером. Із жовто-чорними Леандро підписав 1,5 річний контракт.

Молодий форвард Сергій Петров є вихованцем волинського футболу. Ази цієї гри розпочинав вивчати у відомій академії «БРВ-ВІК» у Володимирі-Волинському, де грав у системі Дитячо-юнацької футбольної ліги України. Згодом Віталій Кварцяний запросив його у «Волинь», окреслюючи чималі перспективи молодого виконавця. У поки що нетривалій кар’єрі 21-річного нападника також були «Зірка» (Кропивницький) і ФК «Львів».

У «Русі» високий на зріст форвард Сергій Петров (197 см) отримав 38-й ігровий номер, а його угода з клубом розрахована на 3 роки.

6 лютого 2019 20:03







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга, другий етап. 1-й тур. ТОП-5 голів

 

27 березня 2024 11:00

Перша ліга, 18-й тур. ТОП-5 голів

 

30 листопада 2023 11:30

Перша ліга, 17-й тур. ТОП-5 голів

 

22 листопада 2023 09:00