Сьогодні 20 квітня 2024 р.

ТМ. Оболонь-Бровар – Арсенал (Киев) 2:2. Боевое столичное дерби

Лише розпочалася третя частина підготовки до весняної частини чемпіонату, а «пивовари» вже зіграли першу товариську зустріч проти київського «Арсеналу». Нагадаємо, минула зустріч, яка проходила у рамках Arsenal Cup, завершилася вольовою перемогою «біло-зелених» з рахунком 3:2.

Уже в перші десять хвилин учорашнього матчу команди обмінялися небезпечними атаками: Юрій Бровченко виконував навіс на Артема Фаворова, який зумів пробити з 11-метрової позначки, але влучив у поперечку. «Арсенал» відповів небезпечним ударом після прострілу з правого флангу, однак на шляху до воріт опинився Назарій Федорівський, який парирував удар та перевів його на кутовий. Нагоду відкрити рахунок на 12-й хвилині матчу реалізував Ілля Коваленко: Андрій Корнєв головою скинув м’яч на ногу Іллі, а той переграв голкіпера. Під завісу першого тайму шанс зрівняти рахунок мали «каноніри»: після навісу в штрафну, нападник «Арсеналу» наніс удар по володінням Федорівського, але за декілька секунд до цього порушив правила у боротьбі з молодим Євгенієм Шевченком.

Нагодою подвоїти рахунок, на 60-й хвилині матчу, скористався Василь Продан: Григорій Сахнюк головою наносив удар по воротам – стійка, але на добиванні готовий був зіграти Продан, який і відправив м’яч у сітку. Вже у середені тайму тренерський штаб «пивоварів» зробив значну кількість замін, аби дати шанс зіграти молодим виконавцям. В результаті гра кардинально змінила свій хід й атаки «канонірів» носили все більш небезпечний характер. В першому епізоді стійка врятувала Артема Кулініча, а в другому Ковталюк скоротив відставання, пробивши з-поміж центральних захисників – 1:2. Шанс зрівняти рахунок, на 72-й хвилині не змарнував Биковський, який відправив м’яч у нижній кут воріт Кулініча та встановив остаточний результат матчу – 2:2.

ОБОЛОНЬ-БРОВАР (Київ) – АРСЕНАЛ (Київ) – 2:2
Голи:
І.Коваленко (12), Продан (60) – Ковталюк (68), Бичковський (72).
Оболонь-Бровар: Федорівський (Кулініч, 46), Пінчук, Даценко (К.Коваленко, 65), Аблітаров, Шевченко (Кузьменков, 65), Корнєв (Яцик, 65; Улянченко, 82), Проневич (ФНП, 59), Бровченко (Сахнюк, 59), Фаворов (Ткач, 65), І.Коваленко (Шевчук, 59), Продан (ФНП, 70).

7 березня 2016 15:53







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга, другий етап. 4-й тур. ТОП-5 голів

 

16 квітня 2024 14:26

Перша ліга, другий етап. 3-й тур. ТОП-5 голів

 

10 квітня 2024 14:26

Перша ліга, другий етап. 2-й тур. ТОП-5 голів

 

03 квітня 2024 17:16