Сьогодні 20 квітня 2024 р.

ТМ. Сумы – Агробизнес TSK 3:0. Урок для роменцев

В рамках навчально-тренувального збору ПФК «Суми» зіграв товариський матч з чемпіоном Сумщини 2014 року, майбутнім учасником другої ліги, командою з м.Ромни – ФК «Агробізнес TSK».

Сумчани заволоділи ініціативою з самого початку гри, однак, маючи чимало гольових моментів, змогли відкрити рахунок лише під кінець першого тайму. Під час атаки з правого флангу Бугайов віддав пас на забігаючого до карної зони Богачова і Дмитро вирвався з опіки двох захисників та потужно пробив в площину воріт.

На початку другого тайму сумчани забили ще один м'яч – Западня з лівого флангу зробив дальній навіс в праву частину штрафного майданчику, а набігаючий Швець головою переправив м'яч у ворота. А на 63-ій хвилині «Суми» встановили остаточний рахунок у матчі – Лебеденко розрізним пасом вивів Піднебенного віч-на-віч з голкіпером, з ударом воротар справився, однак В'ячеслав з другої спроби на добиванні все ж вразив ворота роменської команди. У підсумку 3:0 – впевнена перемога ПФК «Суми».

СУМИ – АГРОБІЗНЕС TSK – 3:0
Голи:
Богачов (43), Швець (48), Піднебенний (63).
Суми: Важинський (Травкін), Котелюх, Медвєдєв, Бугайов, Западня, Ігнатенко, Швець, Богачов, Лебеденко,Піднебенний, Коровіков
Агробізнес TSK: Швець (Царіцин), Радевич, Попов, Ткач, Лойко, Стадник (Кондратенко), Барченко, Ретушняк, Прокопчук, Анцибор, Романчук.

3 березня 2015 20:38







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга, другий етап. 4-й тур. ТОП-5 голів

 

16 квітня 2024 14:26

Перша ліга, другий етап. 3-й тур. ТОП-5 голів

 

10 квітня 2024 14:26

Перша ліга, другий етап. 2-й тур. ТОП-5 голів

 

03 квітня 2024 17:16