Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Слободян: «Оболонь-Бровар» грала з футбольними пенсіонерами…»

Президент «Оболоні-Бровар» Олександр Слободян поділився своїми враженнями після центрального матчу 22-го туру Першої ліги з луцькою «Волинню» (2:4), а також прокоментував епізод з призначенням пенальті.

Олександре Вячеславовичу, чого не вистачило вашим футболістам, щоб досягти позитивного результату у матчі з Волинню?
– Сказав хлопцям в роздягальні, що не всі однаково налаштувалися на гру і команда, яка грала з футбольними пенсіонерами, повинна була більше віддатися цьому протистоянню, проявити всі свої бійцівські якості. Особливо, враховуючи той факт, що грали на своєму полі. На жаль, цього не сталося і за більш менш рівній грі не змогли досягти бажаного результату. Вважаю, що наші хлопці навіть створили більшу кількість гольових моментів, але в другому таймі гра зламалася, хоча і арбітри також вплинули на хід поєдинку своїми односторонніми невірними рішеннями.

– Можете прокоментувати момент з призначенням пенальті?

– Дивився гру на трибунах. Зрозуміло, що у Першій лізі VAR не працює і якби тут воно втрутилося всі побачили б, що це було некрасиво і не зовсім гідно з боку арбітрів. Момент з призначенням пенальті викликав великий резонанс, але крім цього було багато епізодів, коли суддя ухвалював рішення не на нашу користь. Хай такі дії залишаться на совісті арбітрів.

У попередньому матчі в Волочиську також були питання по арбітражу, всіх переповнювали емоції. У наші ворота за весь сезон пробивали п‘ять одинадцятиметрових, а ми всього один. На жаль, у нас занадто суб‘єктивний футбол, але з 2003 року наша команда вже звикла до такого суддівства.
Вважаю, що на такі рішення арбітрів не повинні зважати футболісти, адже нічого не можемо змінити, але хотілося б щоб ЗМІ приділяли цьому увагу і впливали на роботу суддівського корпусу. Якщо представникам клубу не можна критикувати арбітрів, то мабуть це повинні робити журналісти. Потрібно повернути роботи арбітрів в нормальне русло.

– Ви говорите, що в складі Волині грали футбольні пенсіонери, але наприклад той же Кожанов зіграв чудово і був на голову вищим за гравців Оболоні-Бровар…
– Звичайно, з роками майстерність не втрачається. У складі Волині грають кваліфіковані виконавці, які мають досвід виступів на високому рівні. Я наголошую на тому, що наші футболісти повинні були зіграти з більшою самовіддачею. У багатьох моментах хлопці віддавали зайві передачі назад, багато помилялися, обрізалися, навіть віддавали м’яча гравцям Волині, які не пресингували їх. Можливо, нашим футболістам не вистачило налаштування на гру.

– Команда цього сезону демонструє стабільний футбол. Перед клубом стоїть завдання підвищення у класі?

– Ставимо собі за мету перемагати у кожному матчі, адже в спорті іншого не може бути. Вважаю, що у нас є все для того, щоби команда могла достойно грати у Прем‘єр-Лізі. У нашого клубу шість років була досить непогана історія виступів в Прем‘єр-Лізі. Звичайно, теоретичні шанси на підвищення у класі залишилися, але після цієї поразки дуже складно буде поборотися за вихід у Прем‘єр-Лігу.

13 квітня 2019 14:48







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга, другий етап. 4-й тур. ТОП-5 голів

 

16 квітня 2024 14:26

Перша ліга, другий етап. 3-й тур. ТОП-5 голів

 

10 квітня 2024 14:26

Перша ліга, другий етап. 2-й тур. ТОП-5 голів

 

03 квітня 2024 17:16