Сьогодні 16 квітня 2024 р.

Первая лига, 4-й тур. Анонс матчей субботы

«Балкани» – «Металург»
17:00. Зоря. Стадіон ім Б.Тропанця
Арбітр:
Ігор Бич (Київ)

Обидві команди – серед аутсайдерів, маючи лише по 1 очку. Але якщо запоріжці – дебютанти ліги, та ще й потрапили сюди по форс-мажору (в останній момент після зняття «Арсеналу»), то «Балкани» – старожили дивізіону, які не змінювали радикально склад, тому фани мають право очікувати від них результату. А тим часом зорянці – одна з чотирьох команд без перемог і єдина команда, яка все ще не забивала в новому сезоні. Стосовно гостей, то якраз на виїзді вони здобули своє поки єдине очко. А після програного матчу «Інгульцю» їм не зможуть допомогти відразу двоє гравців – вилучені в зустрічі з петрівцями Бєлоусов і Кулинич.

«Миколаїв» – «Волинь»
17:00. Миколаїв. Верхній стадіон
Арбітр:
Роман Блавацький (Львів)

По чотири очка в суперників, але настрій – різний. Миколаївці – на фоні програного виїзду в Краматорськ, лучани – після першої в сезоні перемоги, вольової над «Прикарпаттям». У минулому сезоні, хай у один м'яч, але «Волинь» не втратила жодного очка з «корабелами», та й взагалі за два сезони після повернення в Першу лігу набрала з цим суперником сім очок у чотирьох матчах. Утім, є один момент – МФК «Миколаїв» під керівництвом Шищенка зарекомендував себе «грозою авторитетів», яка може дати бій фаворитам сезону, отже, матч матиме свою інтригу та драматургію.

«Оболонь Бровар» – «Минай»
17:00. Київ. «Оболонь-Арена»
Арбітр:
Дмитро Кузовлєв (Запоріжжя)

Всього одне очко різниці, але відразу вісім рядків турнірної таблиці – Перша ліга на старті сезону вражаюче рівна та непередбачувана. Отже, столичній команді, попри те, що минулого сезону до останніх турів вона боролася за медалі, не варто легковажити дебютантом дивізіону. Тим більше, саме ФК «Минай», здолавши завдяки пізньому пенальті «Чорноморець», перервав переможну ходу одеситів. Тепер у Першій лізі не лишається команд, які б не втрачали очок. Оболонці ще не програвали, але набрали лише 5 очок із 9 можливих. Саме спрага за перемогами надихатиме підопічних Ковальця після вдалого виїзду в Горішні Плавні.

«Чорноморець» – «Авангард»
18:00. Одеса. «Чорнморець»
Арбітр:
Олекандр Кальонов (Львів)

Одесити невдоволені призначенням пенальті в кінцівці матчу на Закарпатті. Після поразки від «Минаю» вони чекають в гості суперника з іншого куточку України – «Авангард». Краматорці на старті сезону здобули 7 очок, проте ми пам'ятаємо про рішення КДК про зарахування їм технічної поразки в матчі з «Прикарпаттям» (після надходження всіх документів відповідні зміни будуть внесені в турнірну таблицю). Для підопічних Червенкова матч із суперником, який сильно стартував і в минулому турі здобув перемогу над МФК «Миколаїв, буде непростим. Хоча б тому, що це перше протистояння двох клубів, кожен може приберегти свої сюрпризи.

«Інгулець» – «Черкащина»
18:00. Петрове. «Інгулець»
Арбітр:
Геннадій Серпутько (Одеса)

«Інгулець» у минулому турі в подвійній більшості здолав в гостях «Металург» (2:0), із 6 очками підопічні Лавриненка мають нагоду всерйоз націлитися на лідерство. Але при цьому в гості їде новачок ліги, який все ще чекає своєї першої перемоги. Бойовитість «Черкащини» підтверджує той факт, що два з трьох матчів команда завершила нічиїми, але все ж для перемог на цьому рівні їй поки що чогось бракувало. Чи вистачить запалу гостей в матчі проти одного з потенційних фаворитів сезону? Ось у чому питання.

«Рух» – «Прикарпаття»
18:00. Львів. «Скіф»
Арбітр:
Олександр Титов (Донецьк)

Епічним відео-прев'ю та красивою візуальною кампанією зустрічає ФК «Рух» чергове західноукраїнське дербі. У минулому турі львів'яни зіграли внічию в Харкові, і це велике питання – чи вважати втратою нічийний результат у гостях у такого суперника, як «Металіст 1925». Натомість, «Прикарпаття» вело в два голи й у підсумку програло «Волині» в Луцьку. Чи позначиться такий драматичний підсумок виїзду на настрої команди в матчі з не менш потужним суперником – побачимо у цій грі. Додамо, що за час суперництва у ПФЛ (у Першій та Другій лігах) невеликою перевагою володіє «Рух» (2 перемоги при 1 нічиїй та 1 поразці)(, але, наприклад, минулого сезону прикарпатці не дали себе обіграти – мінімальна перемога вдома та нічия 2:2 на виїзді. Є над чим подумати тренерським штабам Кучука й Ковалюка.

17 серпня 2019 13:56







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга, другий етап. 4-й тур. ТОП-5 голів

 

16 квітня 2024 14:26

Перша ліга, другий етап. 3-й тур. ТОП-5 голів

 

10 квітня 2024 14:26

Перша ліга, другий етап. 2-й тур. ТОП-5 голів

 

03 квітня 2024 17:16