Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Перша ліга, 24-й тур. Анонс матчів середи

15 липня. 17:00. Зоря. Стадіон ім. В.Тропанця
«Балкани» - «Волинь»
Арбітр: Ігор Пасхал (Херсон)
Матч першого кола: 2:2

Лучани, пропустивши супер-гол від Сітчінави ударом через себе в падінні, в минулому турі програли принциповий матч «Інгульцю». Тож тепер вирушили на Одещину з метою реабілітуватися за цю втрату й знову підтягнутися до лідерів. Наразі «Волинь» на відстані п’яти очок від лідера та двох – від прохідного третього місця.

Стосовно зорянців, то вони влітку набрали стільки ж очок, як і лучани – по чотири. В минулому турі підопічні Пархоменка в яскравому матчі здобули виїзну нічию 3:3 в Краматорську. У попередніх матчах кожна з команд здобула по одній перемозі при трьох нічиїх. Особливо пам’ятним був осінній матч 2017 року, коли «Балкани» розгромили волинян вдома – 5:0.

15 липня. 17:00. Петрове. «Інгулець»
«Інгулець» – «Прикарпаття»
Арбітр: Іван Бондар (Київ)
Матч першого кола: 1:0

«Інгулець» знову захопив лідерство, здобувши в минулому турі виїзну перемогу над одним із безпосередніх конкурентів – «Волинню». Розкішний гол Сітчінави ударом через себе в падінні дозволив петрівцям повернутися на вершину.

Втім, минулий тур був святковим і для «Прикарпаття». Підопічні Ковалюка здобули першу в дограванні перемогу, і вольовий результат у матчі з «Кременем» (2:1 вдома) дозволив їм обійти миколаївців, повернувшись на 11 місце.

15 липня. 18:00. Волочиськ. «Агробізнес»
«Агробізнес» – «Минай»
Арбітр: Юрій Іванов (Донецька область)
Матч першого кола: 1:2

Поразка в Горішніх Плавнях – перша після тривалої переможної серії – призвела до втрати лідерства волочисцями. Втім, у матчі проти «Минаю» команда під орудою Чижевського спробує виправити положення.

Тим більше, суперник мотивує – «Минай» у минулому турі обірвав вдалу серію харків’ян і вийшов на третє місце за додатковими показниками. Сім очок у останніх трьох турах набрали підопічні Кобіна. Вони обігрували «Агробізнес» і в першому колі, втім, автор дубля Гегедош уже не в складі закарпатців.

Ще один нюанс: якраз напередодні анонсованого туру «Агробізнес» провів редизайн. З новою емблемою господарі вийдуть на матч проти минайців.

15 липня. 18:00. Кременчук. «Кремінь Арена»
«Кремінь» – «Миколаїв»
Арбітр: Анастасія Романюк (Івано-Франківськ)
Матч першого кола: 2:6

Обидві команди програли в минулому турі: «Кремінь» в Івано-Франківську, «Миколаїв» – вдома оболонцям. Втім, обидві команди мають сподівання на краще.

«Кремінь», нагадаємо, не програють вдома з кінця жовтня (3 перемоги та 1 нічия – і, здебільшого, в матчах із особливо статусними суперниками). А «Миколаїв» під керівництвом Близнюка розпочав літню частину сезону з яскравої розгромної перемоги над «Прикарпаттям» і нічиїми з командами з групи лідерів – «Рухом» і «Оболонню Бровар».

У першому колі МФК «Миколаїв» здолав вдома кременчужан – 6:2. Тож тепер, хоч тренерські штаби й склади загалом суттєво змінилися, господарі будуть налаштовані на реванш.

15 липня. 19:00. Київ. «Оболонь Арена»
«Оболонь Бровар» - «Чорноморець»
Арбітр: Олександр Омельченко (Слов’янськ)
Матч першого кола: 1:0

Дебют Іващенка на посту в.о. головного тренера «Оболонь Бровар» виявився успішним – перемога 2:0 в Миколаєві. Втім, надалі на киян чекає нове випробування.

Ковалець, який ще восени очолював «Оболонь Бровар», везе в столицю свій новий колектив – «Чорноморець». Ефектна нічия з одним із фаворитів сезону,  «Рухом», стара четвертим матчем безпрограшної серії одеситів (у ній по 2 нічиї та перемоги).

Наразі в таблиці літнього догравання «Чорноморець» – четвертий, що тільки підкреслює успішність оновлення цього колективу з великими традиціями та гучним ім’ям.

15 липня. 19:00. Винники. Стадіон імені Б.Маркевича
«Рух» - «Черкащина»
Арбітр: Микола Кривоносов (Київ)
Матч першого кола: 6:1

«Черкащина» пропускала минулий тур через перенесення матчу суперника – запорожців. Тепер команда, яка замикає турнірну таблицю, приїде в гості до одного з найамбітніших клубів Першої ліги.

«Рух» у минулому турі в непростому протистоянні в Одесі досягнув бойової нічиєї 2:2 з «Чорноморцем», але в таблиці з 41 очком знаходиться лише сьомим. Для вирішення своїх турнірних завдань господарям треба вигравати. Їхній новий очільник Федик, наймолодший тренер у поточному сезоні, налаштовує колектив на матч із «Черкащиною», маючи на увазі й результат матчу першого кола, в якому підопічні тоді ще Кучука виграли в цього суперника на його полі – 6:1.

Матч «Металург» - «Гірник-Спорт» перенесено на більш пізній термін через виявлення у гравців «Металурга» COVID-19.

15 липня 2020 08:47







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга, другий етап. 4-й тур. ТОП-5 голів

 

16 квітня 2024 14:26

Перша ліга, другий етап. 3-й тур. ТОП-5 голів

 

10 квітня 2024 14:26

Перша ліга, другий етап. 2-й тур. ТОП-5 голів

 

03 квітня 2024 17:16