Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Жабченко: «Матч в Мариуполе «сливали» четверо игроков»

Головний тренер «Гірника-Спорт» прокоментував ситуацію зі скандальним матчем проти «Іллічівця», який команда з Полтавщини зіграла 14 листопада і програла 1:3. Відслідкувавши динаміку букмекерських ставок на цю гру журналісти і експерти запідозрили команди у «договірняку».

Професійна футбольна ліга закликала клуби провести внутрішні розслідування. Ми поспілкувалися з головним тренером ФК «Гірник-Спорт» Ігорем Жабченком і він поділився першими результатами:

– Ігоре Валентиновичу, в інформаційному просторі вже з’явилася інформація начебто Ви отримали якесь смс-повідомлення після матчу яке наштовхнуло вас на роздуми.
– Так, смс було. Взагалі, як виявилося, ще до матчу про те, що гра має бути підозрілою всі знали. Принаймні так заявляє віце-президент ФФУ Ігор Кочетов. При цьому керівництво клубу ні про що не попередили, і вжити заходів ми не змогли. Хоча коли приміром подібний матч розігрували «Арсенал» з «Вересом», то керівників попередили і вони цього не дозволили. Нам нічого не повідомляли, і ми їхали за перемогою, не знаючи, що нас чекає.


– Ви вже встигли провести внутрішнє розслідування?
– Так, ми виявили в команді людей, які брали участь у цьому спектаклі і «зливали» матч. На мою думку, до цього причетні і футболісти «Іллічівця», але то вже справа маріупольців. Своїх порушників ми виявили і ними будуть займатися правоохоронні органи. Хотілося б щоб покарали не лише хлопців, але й тих, хто запропонував їм таку гидоту, хто був режисером всього цього.


– Ви готові назвати прізвища?
– Ні, прізвища поки що не готовий. Можу лише сказати, що це було четверо футболістів.


– Назвіть хоча б їх позиції на полі.
– Це двоє захисників і двоє центральних хавів.

16 листопада 2016 10:19







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга, другий етап. 4-й тур. ТОП-5 голів

 

16 квітня 2024 14:26

Перша ліга, другий етап. 3-й тур. ТОП-5 голів

 

10 квітня 2024 14:26

Перша ліга, другий етап. 2-й тур. ТОП-5 голів

 

03 квітня 2024 17:16