Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Федорчук: «Время покажет прав я был или нет»

Схоже, вже екс-тренер «Полтави» прокоментував новину про своє звільнення

– Знаю, що зараз виникли розмови, що зі мною не хочуть співпрацювати, – каже Олег Вікторович. – Утім, конкретної розмови з керівництвом не було. Думаю, якщо починаються такі розмови, то рішення вже ухвалили. Розумію, якщо немає результатів і довіри, тоді шляхи розходяться.

– У розмові двотижневої давності говорили, що президент усе розуміє. Уже не розуміє?
– Та й перед останньої грою наче розумів. У нас багато травмованих. Проти «Динамо-2» в запасі було чотири центральних захисники. Тим паче, проти нас кияни провели свій найкращий матч. Утім, вердикт уже, певне, винесли.

Час покаже, правий я був чи ні. Будь-яка дія має довготривалий ефект. Якщо працюєш чесно, ти встановлюєш часові орієнтири. Хороший приклад – Газзаєв. Я був одним із багатьох, хто критикував його за те, що він ставив Ярмоленка. Проте росіянин виявився правим, але його вже звільнили. Подивимося, де потім гратимуть молоді гравці, яким я довіряв. Був у мене гравець – Шарпар. Із мене сміялися, коли я його взяв із дев’ятого класу в першу лігу. Зараз він непогано виступає, а людей, які кепкували з мене, я вже навіть прізвища забув. Аналогічна ситуація була з Гуменюком та Пилявським. Отож відповідь дасть лише час.

1 вересня 2015 23:07







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга, другий етап. 4-й тур. ТОП-5 голів

 

16 квітня 2024 14:26

Перша ліга, другий етап. 3-й тур. ТОП-5 голів

 

10 квітня 2024 14:26

Перша ліга, другий етап. 2-й тур. ТОП-5 голів

 

03 квітня 2024 17:16