Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Пополнение в тренерском штабе «Тернополя»

Відомий тернопільський футболіст Василь Чорний представлений колективу ФК «Тернопіль» у якості помічника головного тренера. При цьому він і далі продовжуватиме виступи на футбольні полі.

Відтепер Василь Чорний допомагатиме головному тренеру Василю Івегешу в тренувальному процесі, а Анатолій Назаренко зосередить увагу на своїх безпосередніх функціях начальника команди.

– ФК «Тернопіль» сповідує принципи формування команди з місцевих вихованців. Слідуючи цій ідеології ми пішли далі, тому не випадково до тренерського штабу запрошений наш вихованець. Цією першою ластівкою став Василь Чорний, який має величезний авторитет в команді, а його успіхи на футбольному полі говорять самі за себе – він носить високе звання майстра спорту міжнародного класу. І що найголовніше, Василь Іванович досконало знає систему підготовки нашої команди, позаяк більше десяти років перебуває в структурі ФК «Тернопіль». Тому йому буде не складно працювати в новій для себе іпостасі. Водночас, я дуже сподіваюся, що Василь Чорний у якості граючого тренера допоможе команді своїми виступами на футбольному полі. Зокрема, очікуємо, після значної перерви пов’язаної з травмами, на його появу в наступному матчі з чернівецькою «Буковиною», – зазначив головний тренер ФК «Тернопіль» Василь Івегеш.

Зауважимо, що Василь Іванович Чорний нині проходить тренерські навчання за програмою «С»-диплому Федерації футболу України (керівник – голова науково-методичної комісії ТОФФ Ярослав Боднар).

29 квітня 2015 20:15







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга, другий етап. 4-й тур. ТОП-5 голів

 

16 квітня 2024 14:26

Перша ліга, другий етап. 3-й тур. ТОП-5 голів

 

10 квітня 2024 14:26

Перша ліга, другий етап. 2-й тур. ТОП-5 голів

 

03 квітня 2024 17:16