Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Валяев продолжит тренировать «Металлист 1925»

Відбулася робоча зустріч за участі керівництва ФК «Металіст 1925», його засновників та членів «Клубу вболівальників». Головним приводом для зборів стали події, які останнім часом активно обговорюються і вболівальниками, і журналістами. Це, перш за все, висловлювання головного тренера Сергія Валяєва на прес-конференції після матчу з «Дніпром-1». Тоді, нагадаємо, наставник заявив, що напише заявку на звільнення, оскільки робоча обстановка, за його словами, не є нормальною.

Під час зустрічі перед присутніми виступили засновник клубу Сергій Стороженко, генеральний директор Володимир Лінке та й сам головний тренер Сергій Валяєв. Останній, в свою чергу, вибачився за надмірну емоційність у Дніпрі та пообіцяв у подальшому поводитися більш стримано.

«Я люблю Харків, люблю цю команду. Ми бачимо, що гра змінюється на краще, що є результат. Хотів би вибачитися за свою поведінку, адже я представляю клуб із великою армією вболівальників. Щодо формування стартового складу, то можу запевнити, що мені ніхто ніколи не казав, кого ставити, а кого – ні. Я хочу працювати у «Металісті 1925». Я відповідальний за футболістів та вболівальників. Відповідальний за результат. Упевнений, що питання, які в нас є, ми у тісному колі обов'язково обговоримо. Я готовий до діалогу, робитиму все, аби бути мудриішим та йти на компроміс», – резумував Сергій Валяєв.

Володимир Лінке зазначив, що керівництво клубу повністю підтримує тренерів і жодним чином не заважає їм працювати. Його слова підтвердили також наставники команди.

16 серпня 2018 10:39







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга, другий етап. 4-й тур. ТОП-5 голів

 

16 квітня 2024 14:26

Перша ліга, другий етап. 3-й тур. ТОП-5 голів

 

10 квітня 2024 14:26

Перша ліга, другий етап. 2-й тур. ТОП-5 голів

 

03 квітня 2024 17:16