Сьогодні 29 березня 2024 р.

Первая лига. Динамо-2 – Черкасский Днепр 2:2. Двойной удар от Батальского

У 14-му турі 1-ї ліги у Києві, на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського зустрілися п’ята та четверта команди першості на даний момент, «Динамо-2» та «Черкаський Дніпро». Перед матчем гості випереджали киян на два очки.

У порівнянні з грою минулого туру проти «Гірник-Спорта» у складі «Динамо-2» відбулися три заміни, по одній у кожній із ліній. У центрі захисту Зураба Очигаву підмінив Валерій Скидан, у середині поля замість Ахлідина Ісраїлова вийшов Дієго Суарес, а у центрі нападу Євген Трояновський замінив Михайла Удода. Усі троє минулу гру починали на лаві запасних. У свою чергу цього разу у запасі опинилися Ісраїлов та Удод, а Очигава – поза заявкою на матч через дискваліфікацію.

Вже на початку гри було зрозуміло, що матч буде напруженим, жодна з команд не хотіла поступатися ініціативою. Та на 16-й хвилині динамівці врешті підтвердили статус господарів поля, відкривши рахунок. Після розіграшу кутового на лівому фланзі Суарес виконав навіс у центр на Маїка, який у високому стрибку виграв боротьбу у захисника та ударом головою відправив м’яч у дальній кут воріт Будюка.

Вже за кілька хвилин гості створили небезпечний момент у відповідь, проте Бушман не переграв Камінського ударом впритул, а Сафонов на добиванні зіграв невлучно. До завершення тайму тривала рівна гра з невеликою кількістю моментів.

Вже у перерві Вадим Євтушенко провів першу заміну, випустивши Ісраїлова замість Суареса. На початку тайму «біло-сині» діяли активно, різноманітно та небезпечно в атаці. Чудовий момент, який створив Полегенько, згаяв Трояновський. Та за кілька хвилин Євген відплатив Павлові, виконавши дуже зручний навіс на дальню стійку після власного прориву лівим флангом до штрафного гостей, і Полегенько, набігши на цей пас, ударом головою у падінні вразив ціль – 2:0!

Нечасто у цьому сезоні другій динамівській команді вдавалося повести у два м’ячі. Та, як виявилося, долю матчу на цьому ще не було вирішено, а найцікавіше тільки розпочиналося... Гості активізувалися в атаці й невдовзі відіграли один м’яч. Після навісу з лівого флангу у воротарський майданчик Батальський у стилі Герда Мюллера з кількох метрів переправив м’яч у сітку воріт Камінського.

У цей момент динамівці вже готували свою третю заміну, і змінити щось вже було запізно. Рахунок на табло обіцяв динамівцям нервову кінцівку, але вийшло навіть гірше. Вже у компенсовану до основного часу п’ятихвилинку гості зрівняли рахунок. Після розіграшу кутового й одразу аута з правого флангу Скарлош навісив у район 11-метрової позначки, а Батальський ударом головою пробив над Камінським – 2:2...

В результаті «Черкаський Дніпро» зберіг відрив від «біло-синіх» у два очки, а «Динамо-2» залишається на п’ятій сходинці у турнірній таблиці.

23.10.2015. м. Київ. Стадіон «Динамо» ім. Валерія Лобановського

«Динамо-2» – «Черкаський Дніпро» (Черкаси) – 2:2 (1:0)
Голи: Маїк (16), Полегенько (56) – Батальський (73, 90+2).
«Динамо-2»: Камінський, Трубочкін, Братков, Скидан, Чорноморець, Цибульник, Суарес (Ісраїлов, 46), Полегенько, Маїк (Дмитренко, 74), Акубардія (Удод, 64), Трояновський
«Черкаський Дніпро»: Будюк, Балан, Тарасенко,  Бурлін, Давидов, Скарлош, Сафонов, Бушман (Синьогуб, 61), Шопін (Гонщик, 86), Скепський (Кошадзе, 61), Батальський. 
Попередження: Суарес (34) – Бурлін (40), Тарасенко (72).

23 жовтня 2015 16:59







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга, другий етап. 1-й тур. ТОП-5 голів

 

27 березня 2024 11:00

Перша ліга, 18-й тур. ТОП-5 голів

 

30 листопада 2023 11:30

Перша ліга, 17-й тур. ТОП-5 голів

 

22 листопада 2023 09:00