Сьогодні 29 березня 2024 р.

Бакалов: «Игры с «Динамо» и «Шахтером» покажут уровень «Руха»

Наставник «Руха» Юрій Бакалов – про підготовку команди та майбутні спаринги з українськими грандами.

– Юрію Михайловичу, вже невдовзі «Рух» проведе спаринги з «Динамо» та «Шахтарем». З яким настроєм команда підходить до поєдинків з українськими грандами?
– По-перше, хочу подякувати цим командах за запрошення зіграти. Ми з радістю на нього відгукнулися. Також дякую нашому президенту, який організував можливість такої поїздки. Ми готуємось у позитивному настрої. Ви бачили тренування, самі переконались, на якому підйомі знаходяться хлопці. Не кожен день граєш з «Динамо» і «Шахтарем»… Ці ігри покажуть наш рівень, хоч ми і почали лише свою підготовку, власне, як і наші спаринг-партнери. Через такі матчі проявляється не лише характер, але й видно нашу майстерність і те, наскільки ми готові рухатися далі.

– Ви вже маєте досвід перемоги над київським «Динамо», щоправда, з іншою командою – ПФК «Львів». Чи можна буде перенести цей переможний досвід на гру «Руху»?
– То був інший час, інші команди. Зараз зовсім інша ситуація. Ту перемогу приємно згадувати. Не кожен раз обігруєш «Динамо», тим більше, на «Олімпійському». У «Руха» всі великі перемоги попереду. Можливо, не завтра і не післязавтра. Ми працюємо над цим кожного дня, аби в майбутньому були великі перемоги.

– Як вплинула на гравців у психологічному плані звістка про спаринги з «Динамо» та «Шахтарем»?
– Відповім банально – гра покаже. Гадаю, у таких іграх мають реалізуватись лише позитивні емоції. Ми нікого не боїмося і з великою повагою ставимось до суперників. «Динамо» і «Шахтар» – це дві топові команди не лише в Україні, а й у Європі. Хочемо себе показати з найкращого боку, тому готуємось до цих матчів. А гра вже покаже, що нам вдалось реалізувати на футбольному полі.

21 травня 2020 20:02







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга, другий етап. 1-й тур. ТОП-5 голів

 

27 березня 2024 11:00

Перша ліга, 18-й тур. ТОП-5 голів

 

30 листопада 2023 11:30

Перша ліга, 17-й тур. ТОП-5 голів

 

22 листопада 2023 09:00