Сьогодні 29 березня 2024 р.

Дозаявки ПФЛ: пополнение «Авангарда», перезагрузка «Черноморца»

Як і передбачено графіком заявки, клуби Професіональної футбольної ліги розпочали процедуру поповнення новими футболістами. Знайомимо з новими та знайомими обличчями в складі команд-учасниць чемпіонату України з футболу.

Краматорський «Авангард» (восьме місце на час зимової перерви в Першій лізі) дозаявив наразі трьох гравців. 27-річний півзахисник Олександр Цибульник прибув із «Черкащини», має за плечима серйозну школу київського «Динамо» та вікових збірних України. 22-річний півзахисник Денис Долінський останнім часом виступав за вінницьку «Ниву». Вихованець одеського футболу має медальні здобутки під час виступів у пам’ятній команді «Жемчужина» (Одеса). А от 28-річний форвард Владислав Нехтій повертається із «Колоса» фактично в рідну команду – гравець, який виступав за дубль «Шахтаря» та провідні клуби Казахстану, чудові роки в своїй кар’єрі провів якраз у «Авангарді».

Харківський «Металіст 1925» (сьоме місце на час антракту Першої ліги) має трьох нових гравців. 27-річний захисник Сергій Ченбай прибув із «Кременя», вихованець столичного футболу колись подавав надії в «Ворсклі» та спроможний зіграти й у півзахисті 25-річний хавбек Максим Банасевич – зі львівського «Руху», колись був досить перспективним у «Зорі» та «Десні», викликався в вікові збірні України. Нарешті, 26-річний форвард Роберт Гегедош прибув із «Минаю», а колись проходив вишкіл у «Говерлі» та… дублі «Металіста».

Одеський «Чорноморець» (10 місце в Першій лізі на проміжному етапі) із 15 наявних у заявці 13 – новачки цієї команди. Серед них:

воротарі – Віталій Мирний («Андіжан» Узбекистан) та Олексій Паламарчук («Балкани»);

захисники – Євгеній Зубейко (ФК «Мінськ» Білорусь), Михайло Калугін («Дняпро» Білорусь), Станіслав Микицей («Єлгава» Латвія), Андрій Слінкін (МФК «Миколаїв»);

півзахисники – Артур Авагімян («Алашкерт» Вірменія), Олексій Зінкевич («Агробізнес»), Владислав С. Клименко («Інгулець»), Віктор Лиховидько («Гірник-Спорт»), Роман Попов (МФК «Миколаїв»), Кирило Сіліч («Юнайтед Вікторі» Мальдіви);

нападник – Ігор Сікорський («Агробізнес»).

Відзначимо, що серед дебютантів є й новачки, які раніше виступали в складі «моряків» чи інших одеських команд – Слінкін, Зубейко, Сіліч і Клименко.

21 лютого 2020 15:28







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга, другий етап. 1-й тур. ТОП-5 голів

 

27 березня 2024 11:00

Перша ліга, 18-й тур. ТОП-5 голів

 

30 листопада 2023 11:30

Перша ліга, 17-й тур. ТОП-5 голів

 

22 листопада 2023 09:00