Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Красніков: «Війна зірвала новий розквіт футболу в Україні»

Віце-президент «Металіста» Євген Красніков переконаний, що український футбол мав би вийти на новий рівень, якби не вторгнення росіян.

«Цього сезону у «Металісті» з’явилися гравці, які набагато перевершують рівень Першої ліги. Стадіон засяяв новими фарбами. Відвідуваність перевершила всі очікування, що послужило поштовхом не лише до розвитку футболу в Харкові, а й у всій Україні. «Металіст» підняв планку на високий рівень, який підтримали криворізький «Кривбас», житомирське «Полісся». З’явилися міцні «Оболонь», «Альянс».

Клуби УПЛ – СК «Дніпро-1», «Зоря», «Динамо», «Шахтар», «Ворскла», «Олександрія» – почали підсилювати свої склади якісними виконавцями. Якби не трагічні події, які відбуваються в нашій країні, наступний чемпіонат УПЛ обіцяв бути як ніколи сильним.

Упевнений, світло переможе пітьму, добро переможе зло, в Україну повернеться світ, а українські вболівальники побачать футбол найвищого рівня у виконанні рідних команд. Слава Україні!», – зазначив Красніков.

До слова, протистояння незалежної України з ганебною росією триває. Команди, федерації та спортсмени з усього світу підтримують нашу країну, яка вже стала символом свободи та незламності, а сили ЗСУ відбивають наступ загарбників.

16 березня 2022 10:23







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга, другий етап. 4-й тур. ТОП-5 голів

 

16 квітня 2024 14:26

Перша ліга, другий етап. 3-й тур. ТОП-5 голів

 

10 квітня 2024 14:26

Перша ліга, другий етап. 2-й тур. ТОП-5 голів

 

03 квітня 2024 17:16