Сьогодні 28 березня 2024 р.

Ракицький зіграв за «Металіст» проти «Істанбул Башакшехір»

«Металіст» – єдина українська команда, яка продовжує збір у Туреччині. Так, 27 березня, харків'яни провели черговий спаринг проти турецького «Істанбул Башакшехіра».

Перші 15 хвилин пройшли під диктовку турецької команди, але «Металісту» вдалося вирівняти гру у другій половині тайму. Проте першим у цій грі вдалося відзначитись голом «Істанбулу» - м'яч забив португальський футболіст Піцці.

Втім, «Металіст» вже через п'ять хвилин зрівняв рахунок зусиллями зв'язки Картушов-Фомін. За рівної та обопільної гри суперник отримав відмінний шанс вийти вперед, але гравець «Істанбула» не зумів переграти голкіпера Владислава Рибака з 11-метрової позначки.

Жовто-зелені своїм шансом скористалися. На 77-й хвилині той самий Картушов повторив результативну передачу на Фоміна, який вивів харківську команду вперед.

Зазначимо, що у протоколі матчу у складі харківського клубу значиться прізвище «Ракицький» (до того ж на позиції центрального захисника). Щоправда, у тексті новини немає прямої згадки, що це всіма відомий екс-гравець збірної України Ярослав Ракицький, який нещодавно залишив російський «Зеніт».

Однак ми точно знаємо, що Ярослав перебуває в Туреччині, і раніше була інформація про інтерес до нього з боку турків.

МЕТАЛІСТ – ІСТАНБУЛ БАШАКШЕХІР – 2:1
Голи:
Фомін (54, 77) – Піцці (49).
Металіст (1-й тайм): Рибак – Танчик, Мізюк, Порох, Горбунов – Сарапій, Танковський - Підлепенець, Демченко (к), Картушов – Фомін. (2-й тайм): Рибак – Мізюк, Порох, Ракицький – Танчик, Підлепенець(Синчук), Сарапій, Банада, Картушов – Демченко (к) (Чідомері), Фомін (Ралюченко)

28 березня 2022 11:33







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга, другий етап. 1-й тур. ТОП-5 голів

 

27 березня 2024 11:00

Перша ліга, 18-й тур. ТОП-5 голів

 

30 листопада 2023 11:30

Перша ліга, 17-й тур. ТОП-5 голів

 

22 листопада 2023 09:00