Сьогодні 18 квітня 2024 р.

Winter Cup. Полісся – Металіст 2:0. Трофей їде до Житомира

«Металіст» на цьому Winter Cup якось не вражає. Бліда гра з «Вересом», і ось бліда гра з «Поліссям». За перший тайм можна відзначити хіба що віртуозну спробу Давіда пробити через себе. Не вийшло. Житомиряни створили більше. І кількісно, і якісно. Будківський міг забивати двічі після подач від кутового прапорця. Одного разу не влучив, одного разу потягнув воротар. Уже на початку другого тайму був ще один момент у Пилипа. А перед тим непогано бив зі штрафного Янаков. «Металіст» все ніяк не міг пристосувати ні до поля, ні до суперника. Не було чіткості та спортивної агресії.

Могло прорвати, коли на ударну позицію вирвався Ріаскос, але нападника відтіснили на гострий відносно воріт кут, тож точного удару не вийшло. На відміну від спроби Будківського, який з центральної зони прослизнув повз захисників, вийшов сам на сам, але не переграв Рибака. Другий тайм розвивався явно веселіше, аніж перший. Удари Янакова (низом здалеку) та Гітченка (головою після подачі кутового) це ще раз підтвердили. Як і досі стриману думку про те, що «Полісся» в цьому поєдинку зробило більше задля перемоги, аніж суперник.

«Полісся» продовжувало нагнітати. З надзусиллями Рибак потягнув удар від Грицука, а Будківський схибив на добиванні. Усе йшло до того, що команда Калитинцева вийде вперед… і ось. На 79-ій хвилині опорна зона «Металіста» провалилася, Козак перехопив м'яча за межами радіусу площі воріт, просунувся майже до одинадцятиметрової позначки і звідти пробив повз Рибака. Класна індивідуальна робота. А відповіді від харків'ян все не було й не було. Навпаки, Грицук міг подвоїти перевагу «Полісся», а не «Металіст» – зрівняти. Жодного влучання в площину. Тому логічно, що м'яч вдруге таки побував за спиною Рибака. Морозко класно відкрився під пас Шастала та забив «гвіздок» сильним ударом низом. Ефектна крапка.

Winter Cup 2022. Третій тур
11.02.2022. Туреччина. Белек

ПОЛІССЯ – МЕТАЛІСТ – 2:0
Голи:
Козак (79), Морозко (90).
Полісся: Кудрик, Батагов, Гітченко, Власюк, Шаповал, Козак (Бабенко 89), Огіря, Янаков (Шастал 73), Морозко, Грицук, Будківський (Кисленко 73).
Металіст: Рибак, Горбунов, Порох, Сарапій, Танчик, Танковський (Демченко 72), Балулі, Касарес (Музюк 59), Харріс (Підлепенець 72), Давід (Траоре 77), Ріаскос.
Попередження: Грицук (90+2) – Танковський (47), Демченко (90+1).

Турнірне становище: Полісся – 8 очок (3 гри), Металіст – 5 (3), Чорноморець – 2 (2), Верес – 0 (2).

11 лютого 2022 21:15







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга, другий етап. 4-й тур. ТОП-5 голів

 

16 квітня 2024 14:26

Перша ліга, другий етап. 3-й тур. ТОП-5 голів

 

10 квітня 2024 14:26

Перша ліга, другий етап. 2-й тур. ТОП-5 голів

 

03 квітня 2024 17:16