Сьогодні 28 березня 2024 р.

Бандура: «Над пропозицією «Руху» довго не роздумував»

Голкіпер «Руху» Олександр Бандура прокоментував перехід у львівський клуб.

«Над пропозицією «Руху» довго не роздумував, рішення прийняв одразу. Не зважав на те, що клуб виступає в Першій лізі України, адже в команди дуже великі амбіції і перспективи. Хочеться стати частинкою великого проекту під назвою «Рух». Так, здавалось би, зробив крок назад, адже перейшов у нижчий дивізіон, але я вірю, що з цією командою ми зробимо три кроки вперед.

Керівництво і тренер «Львова» пішли мені назустріч й надали статус вільного агента. Працював вже раніше з Юрієм Бакаловим. Мені подобається його філософія, підхід до справи, як на футбольному полі, так і в житті. Надзвичайно приємно з ним працювати.

З «Рухом» я тренуюся лише три дні, відтак, поки ще важко сформулювати остаточне враження про команду, але вже зараз можу сміливо сказати, що організація роботи тут на найвищому рівні – все структуровано, будується академія, класні поля.

Двічі приходив на стадіон дивитися домашні матчі «Руху», але ретельно не стежив за грою «жовто-чорних». В будь-якій команді – велика конкуренція. Потрібно багато працювати і доводити свій клас. Все буде добре», – цитує Бандуру офіційний сайт «Руху».

30 січня 2020 23:15







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга, другий етап. 1-й тур. ТОП-5 голів

 

27 березня 2024 11:00

Перша ліга, 18-й тур. ТОП-5 голів

 

30 листопада 2023 11:30

Перша ліга, 17-й тур. ТОП-5 голів

 

22 листопада 2023 09:00