Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Тымчик: «Наши козыри против Англии – быстрые фланги»

У понеділок молодіжна збірна України зібралася в Києві для підготовки до кваліфікаційних матчів Євро-2019 проти Англії та Шотландії. Своїми думками щодо майбутніх матчів поділився динамівець Олександр Тимчик, який наразі на правах оренди виступає за «Сталь».

– Як завжди, ми прибули до розташування молодіжної збірної в гарному настрої. Зараз починаємо підготовку до першого поєдинку з Англією, сподіваємося на позитивний підсумковий результат. Ми вже встигли провести невеликий збір минулого тижня, який також був для нас корисним. Хоча він тривав усього три дні, важливо, що ми провели контрольний матч проти команди «Оболонь-Бровар».

Що стосується найближчих матчів, вважаю, перша гра з Англією буде дуже важкою, оскільки майже всі їхні футболісти перебувають на провідних ролях у перших командах своїх клубів. Розуміємо, що на нас лежить величезна відповідальність, і ми повинні показати себе з найкращого боку. Суперника ще детально не розбирали. Упевнений, наш тренерський штаб вкаже на сильні і слабкі сторони суперника, скаже, хто з ким повинен грати. Матч покаже, що стане запорукою успіху для нашої збірної. Ми повинні використовувати наші козирі – швидкі фланги. У нас багато швидкісних гравців. Гадаю, у нас все вийде.

7 листопада 2017 10:34







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЧЄ-2025 (U21). Кваліфікація. Азербайджан – Україна. Огляд матчу

 

26 березня 2024 14:00

Молодіжка. Тренування напередодні гри з Азербайджаном

 

26 березня 2024 11:29

ТМ. Україна U21 – Марокко U23. Повний матч

 

22 березня 2024 10:35