Сьогодні 28 березня 2024 р.

Чеберко: «Постараюся якомога швидше стати у ЛАСКу своїм»

Капітан молодіжної збірної України Євген Чеберко хоче зі своєю командою перемогти в найближчому матчі відбірного турніру Євро-2021.

Після спарингу з «Олімпіком», в якому молодіжна збірна України перемогла – 5:1, захисник австрійського ЛАСКу та капітан синьо-жовтої команди Євген Чеберко поділився своїми враженнями від гри.

«Перемагати завжди приємно, неважливо, товариський це матч чи офіційний, – сказав Євген. – Думаю, ми непогано виглядали, добре тримали м'яч, створювали моменти. Хоча, вважаю, не обійшлося й без помилок, на які нам вкаже тренерський штаб. Це від того, що ми давно не збиралися, потрібно трошки часу, щоб усе згадати. Але загалом нечисленним глядачам, думаю, поєдинок сподобався.

У команді багато нових хлопців, з якими я тільки познайомився, оскільки до розташування збірної приїхав у день матчу.

Ми готуємося від гри до гри, тому тепер усі наші думки – про поєдинок відбору проти збірної Данії. В Ольборзі на нас чекає дуже складний матч, проте ми хочемо домогтися максимального результату й показати змістовний футбол.

Що стосується ЛАСКу, то я потроху адаптуюся в команді, вивчаю німецьку мову. Мені всі допомагають, видно, що там дружня атмосфера. Постараюся якомога швидше стати у новому колективі своїм».

31 серпня 2020 15:08







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЧЄ-2025 (U21). Кваліфікація. Азербайджан – Україна. Увесь матч

 

26 березня 2024 14:00

Молодіжка. Тренування напередодні гри з Азербайджаном

 

26 березня 2024 11:29

ТМ. Україна U21 – Марокко U23. Повний матч

 

22 березня 2024 10:35