Сьогодні 28 березня 2024 р.

(U-21), 12-й тур. Шахтер – Минай 5:1. Без шансов для дебютанта

У Щасливому, на «Княжій Арені», дублери «Минаю» протистояли одній з кращих команд чемпіонату – «Шахтарю» U-21.

З перших хвилин «гірники» захопили ініціативу: нав’язували темп, володіли м’ячем та постійно атакували позиційно.

Щоправда, дебютанти у першому таймі не дозволяли розгулятися в своїй штрафній іменитому супернику. Тому особливо гострих моментів у «Шахтаря» за перші 45 хвилин було не багато – вони били по воротам Гумметова, але не завжди потрапляли навіть у площину.

Проте їм вдалося відзначитися у першій половині. У своїй штрафній неакуратно виставив ногу Ромашев і цим спричинив фол – «гірники» реалізували пенальті, хоча Гумметов вгадав напрямок удару, але йому трохи не вистачило аби відбити.

За деякий час «Шахтарю» вдалося організувати швидку атаку, яку переривав через порушення правил Сахно – у нього вже було жовта і арбітр показав йому другу.

Проте, більшість господарів була не тривалою. Ще до перерви склади зрівнялися – дуже грубо зіграли проти Навроцького: атакував прямою ногою Вакула і теж пішов відпочивати раніше.

Після перерви «Шахтар» додав агресії у чужих воріт і став вище пресингувати, але підопічні Роберта Бабіча були готовими до цього. Принаймні до 55-ої хвилини, допоки господарі розірвали захист сеерника ефектною атакою і рахунок не став 2:0.

Потім «Минай» пропустив ще двічі за 10 хвилин і рахунок став розгромним – 4:0. Проте, «минайці» не перестали битися на полі і спромоглися на гол престижу – з пенальті забив Максим Навроцький.

Але в цій грі був ще гол, що залишився за «гірниками», котрі в підсумку премогли – 5:1. Закарпатці могли змінити рахунок у самому кінці матчу, коли заробили штрафний біля карного майданчика, але удар Василя Луціва був неточним.

ШАХТАР U-21  – МИНАЙ U-21 – 5:1
Голи:
Кобак, 30 з пенальті (1:0), Гончарук, 55 (2:0), Драмбаєв, 61 (3:0), Кобак, 67 (4:0), Навроцький, 70 (4:1), Гончарук, 74 (5:1)
Шахтар: Турбаєвський, Капінус (Егбуджуо),  Мампассі, Якуба, Драмбаєв, Гуров, Світюха (Погорілий), Приходько, Гончарук (Микитишин), Кобак (Рудавський), Вакула.
Минай: Гумметов, Кравченко, Ромашев (Сягровський), Чушенко, Петро Луців, Сахно, Василь Луців, Шевченко (Гуменяк), Чистяк (Скала), Кашперук, Навроцький.

4 грудня 2020 16:06







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЧЄ-2025 (U21). Кваліфікація. Азербайджан – Україна. Огляд матчу

 

26 березня 2024 14:00

Молодіжка. Тренування напередодні гри з Азербайджаном

 

26 березня 2024 11:29

ТМ. Україна U21 – Марокко U23. Повний матч

 

22 березня 2024 10:35