Сьогодні 17 квітня 2024 р.

«Молодежка»: сбор в Киеве и спарринг с «Динамо»

У понеділок, 22 серпня, молодіжна збірна України розпочала триденний збір у рамках підготовки до кваліфікаційних матчів ЧЄ-2017 проти Франції та Шотландії, які відбудуться на початку вересня в Києві.
 
На тренувальну сесію головний тренер збірної Олександр Головко викликав 19 футболістів. У зв’язку з тим, що НТЗ проходить не в дати, призначені для проведення зборів національних збірних, легіонери до табору збірної викликані не були.
 
Під час НТЗ, «молодіжка» проведе контрольний матч проти київського «Динамо». Матч відбудеться в середу, 24 серпня, на базі столичного клубу в Кончі-Заспі.
 
Склад молодіжної збірної України:
 
Воротарі: Дмитро Безрук («Чорноморець», Одеса), Назарій Федорівський («Оболонь-Бровар», Київ)
 
Захисники: Павло Лук’янчук, Богдан Михайліченко, Зураб Очігава (усі - «Динамо», Київ), Тарас Качараба, Микола Матвієнко, Ігор Кирюханцев (усі - «Шахтар», Донецьк), Ігор Харатін («Зоря», Луганськ)
 
Півзахисники: Віктор Циганков («Динамо», Київ), Олег Данченко, Владислав Кабаєв, Олександр Андрієвський (усі – «Чорноморець», Одеса), Дмитро Мишньов («Іллічівець», Маріуполь), Олександр Піхальонок («Шахтар», Донецьк)
 
Нападники: Дмитро Хльобас («Ворскла», Полтава), Роман Яремчук («Олександрія», Олександрія), Артем Беседін («Динамо», Київ), Микита Татарков («Чорноморець», Одеса)

22 серпня 2016 12:39







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЧЄ-2025 (U21). Кваліфікація. Азербайджан – Україна. Огляд матчу

 

26 березня 2024 14:00

Молодіжка. Тренування напередодні гри з Азербайджаном

 

26 березня 2024 11:29

ТМ. Україна U21 – Марокко U23. Повний матч

 

22 березня 2024 10:35