Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Ротань: «Після таких поразок команда стає сильнішою»

Наставник молодіжної збірної України Руслан Ротань прокоментував несподівану поразку своїх підопічних у грі з Фінляндією.

– Програвати завжди неприємно, – розпочав Руслан Ротань спілкування з пресою після стартового поєдинку кваліфікації Євро-2021 (U-21), в якому синьо-жовті в Запоріжжі поступилися гостям (0:2). – Стартові матчі нерідко проходять у такому ключі, коли ти маєш територіальну перевагу, створюєш моменти, але м’яч не йде у ворота. Це властиво молодим футболістам, не вистачає реалізації, майстерності.

Трагедії з поразки ми не робимо, рухаємося у своєму напрямку. Я впевнений, що ми будемо ставати міцнішими. Після таких поразок команда стає сильнішою. Те, що ми вимагаємо від хлопців, вони виконують. Найголовніше, що є моменти, проблеми лише з реалізацією.

– Прокоментуйте відсутність Луньова й Русина та вихід Лєднєва лише на заміну.
– Луньов та Русин травмовані, а щодо Лєднєва – таким було наше рішення. У другому таймі нам потрібно було підсилення, гра пішла не в тому ключі, як ми очікували.

– Що ви думаєте з приводу жовтої картки Коноплі на 90-й хвилині?
– Від піддався на провокацію суперників, ми проведемо з ним розмову з цього приводу.

– Гра команди виглядала привабливо, а перший пропущений м'яч видався нелогічним…
– Дякую за комплімент. Так, ми дуже хотіли порадувати глядачів не тільки грою, а й результатом… Щодо першого пропущеного голу, то він став наслідком неузгодженості. Помилка була в тому, що гравець суперника, який віддавав передачу до нашого штрафного майданчика, не перебував під пресингом, хоча ми ставили таке завдання перед хлопцями, просили в середині поля забезпечити тиск. Невірно розташувався й крайній захисник, йому треба було діяти вужче. Ну й, нарешті, була помилка й центрального захисника, який мав просто вибити м’яч, але йому ніхто не підказав. На таких помилках і потрібно вчитися.

6 вересня 2019 22:11







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЧЄ-2025 (U21). Кваліфікація. Азербайджан – Україна. Огляд матчу

 

26 березня 2024 14:00

Молодіжка. Тренування напередодні гри з Азербайджаном

 

26 березня 2024 11:29

ТМ. Україна U21 – Марокко U23. Повний матч

 

22 березня 2024 10:35