Сьогодні 29 березня 2024 р.

Ковалец: «Хорошо, что в концовке ребята сумели собраться»

Пресс-служба ФФУ

Головний тренер молодіжної збірної команди України Сергій Ковалець на післяматчевій прес-конференції прокоментував перемогу «синьо-жовтих» у матчі відбіркового циклу чемпіонату Європи 2015 року над командою Латвії.

– Перш за все, я хочу подякувати черкащанам за неймовірну підтримку. Це був перший домашній матч після тривалого виїзного турне, і для команди було надзвичайно важливо відчути підтримку рідних трибун. Скидаємо капелюх перед вболівальниками, які так тепло підтримували нашу «молодіжку». Крім того, дякую Федерації футболу України за високий рівень організації збору. І на виїзді, і вдома все було дуже добре організовано.

Стосовно гри варто сказати, що слабких команд у відборі немає. Збірна Латвії – гарно організована команда, що вона й довела у сьогоднішній грі. Гол у власні ворота збірна України пропустила після втрати концентрації. Якщо порівнювати епізод із тим, що стався у матчі з Ліхтенштейном, то ситуація дуже схожа. Я завжди казав і повторюю, що виграє й програє команда. Дуже добре, що хлопці зуміли зібратися і забити.

– Можливо, це такий стиль юніорських збірних? Збірна Олександра Петракова у вирішальному матчі еліт-раунду ЧЄ також забила переможний гол на останніх хвилинах…
– У молодих футболістів є бажання грати і вигравати, і це головне.

– На останніх секундах був забитий вирішальний м’яч. Головний тренер збірної Латвії сказав, що коли вболівальники вибігли на бігову доріжку, то він злякався, що хтось з гравців його команди може бути травмований. У Вас не було такого страху?
– Звісно, якість гри завжди повинна бути на високому рівні. Є різні нюанси, і сьогодні вболівальники дали волю емоціям. Але ці емоції були позитивними, без агресії. Тому, я думаю, у такому контексті все було в порядку.

– Сьогоднішній матч приймали Черкаси, чи сподобалося Вам грати в цьому місті?
– Дуже добре, що ми маємо можливість проводити матчі у регіонах, адже команда завжди грає для вболівальників. Головне, щоб люди приходили на стадіон і підтримували наших футболістів.

8 червня 2014 21:28







Матеріали на тему

Украина – Латвия 2:1. Евро-2015 (U-21). Отчет о последних секундах
8 червня 2014 21:49




Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Украина – Латвия 2:1. Евро-2015 (U-21). Отчет

 

08 червня 2014 20:43