Сьогодні 28 березня 2024 р.

Кузнецов: «Динамо» – фаворит, но в Кубке всякое случается»

Вихованець чернігівської «Десни» та екс-захисник київського «Динамо» Олег Кузнецов поділився своєю експертною думкою про матч чвертьфіналу Кубка України між цими командами.

– Хоч я і вихованець чернігівської «Десни», фаворит, звісно – «Динамо» (Київ). Хоча «Десна» непогано виступає в Першій лізі. Але сили не зовсім рівні. В цьому матчі у «Динамо» проблем не повинно бути. Єдине – напевно, буде ротація складу. Можливо, Хацкевич молодих хлопців захоче подивитися в матчі Кубка.

– «Десна» поки що знаходиться на п'ятому місці в Першій лізі. Як ви вважаєте, які перспективи у цієї команди? Чи під силу їй піднятися вище, вийти в Прем'єр-лігу?
– Я не особливо спілкуюся з керівництвом, із Сашею Рябоконем, тому не знаю завдань, які перед ними стоять. Але, судячи з того, як виступають у цьому сезоні «Арсенал», «Полтава» – найімовірніше, важко буде вийти. Але Перша ліга непередбачувана. Можливо, присутня якась образа у чернігівської «Десни» за минулий рік, тому що за спортивними показниками вони повинні були в цьому році грати у Прем'єр-лізі. Думаю, що вони виступали б, як «Сталь», «Зірка», «Карпати», «Чорноморець», усім складом. Може, ще зміцнилися б.

Якщо завдання стоять... Знаю, що в минулому році стояло завдання, але вони його не виконали, стався казус, неприємний випадок. Можуть у керівництва клубу опуститися руки. Потрібно і докладати зусиль для зміцнення складу, і вкладати в інфраструктуру. Таке може ж статись і в наступному році. Футбол у Чернігові люблять. Коли почали в осінній частині чемпіонату грати на стадіоні – народ ходить, наскільки я знаю, досить непогано.

– Якщо говорити про тактику, «Динамо» напевно буде домінувати, володіти ініціативою. Що, на ваш погляд, «Десна» зможе протиставити, щоб зачепитися за результат, поборотися за вихід далі?
– Чернігівська команда, напевно, буде більше від оборони грати. Може ще поле зіпсувати, може бути сніг, мороз, сльота, по коліно води, що завгодно. У «Десні» є і молоді футболісти, і ті, які в Прем'єр-лізі грали на хорошому рівні. Якщо виграють – будуть героями, як мінімум у Чернігові. З перших хвилин буде багато боротьби. Це Кубок, усе може статися. Буду чекати цікавої гри.

– Ви не збираєтеся поїхати до Чернігова на цей матч?
– На жаль, ні, поки що не можу. У мене зараз проходять курси ліцензування.

– Зробите прогноз, із яким рахунком закінчиться матч?
– Думаю, 1:2, «Динамо» переможе.

– «Десна» все-таки заб'є?
– Швидше за все, так. Повинні забити, судячи з того, як грають у Першій лізі, досить багато забивають. Сподіваюся, хоча б один м'яч заб'ють.

29 листопада 2017 09:47







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Кубок України, 1/4 фіналу. Полісся – Олександрія 0:0, пен. 4:3. Увесь матч

 

02 листопада 2023 18:30

Кубок України, 1/4 фіналу. Оболонь – Ворскла 0:3. Повний матч

 

02 листопада 2023 10:20

Кубок України, 1/4 фіналу. Чорноморець – Зоря 4:1. Огляд матчу

 

01 листопада 2023 18:59