Сьогодні 29 березня 2024 р.

Чижевский: «Сила «Динамо» в коллективе, Луческу удалось подобрать нужные слова к игрокам»

На відміну від «Динамо», яке розпочало боротьбу в Кубку України зі стадії 1/4 фіналу, тривалий кубковий шлях «Агробізнеса» призвів до втрат п’яти провідних гравців. Владислав Шаповал, Олег Мозіль, Роман Дідик, Артур Думанюк та Руслан Черненко не зможуть допомогти команді, що значно ускладнює тактичну та ігрову варіативність.

Про це офіційному клубному сайту розповів головний тренер «Агробізнеса» Олександр Чижевський:

– У нас зараз чільний графік, за десять днів маємо провести три поєдинки. Тож, в першу чергу, футболісти повинні відновити кондиції. Маємо певні кадрові втрати на цей матч і щоб дати бій киянам потрібно обрати оптимальний склад. «Динамо» грає в агресивний футбол, це показують останні матчі, в тому числі проти «Шахтаря». Сила «Динамо» в колективі, Луческу вдалося підібрати потрібні слова до футболістів. Приклад Родрігеша, з яким були проблеми в минулому сезоні, це якнайкраще показує. Футболісти повірили тренеру, вдалося поставити гру, команда дисциплінована в усіх лініях.

Розуміємо, що першим номером грати з таким «Динамо» немає сенсу, тож спробуємо підібрати таку тактику, яке принесе позитивний результат. На жаль, четверо наших гравців через перебір жовтих карток пропустять гру, також після операції відновлюється Сергій Петров. Всі інші готуються до матчу. Кубкові зустрічі відрізняються від чемпіонату, про це я наголошую футболістам. Вони всі бачать, як вболівальники чекають матч з «Динамо», яка неймовірна зараз у команди підтримка. В грі з «Динамо» насамперед спробуємо показати якісний футбол.

20 квітня 2021 18:04







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Кубок України, 1/4 фіналу. Полісся – Олександрія 0:0, пен. 4:3. Увесь матч

 

02 листопада 2023 18:30

Кубок України, 1/4 фіналу. Оболонь – Ворскла 0:3. Повний матч

 

02 листопада 2023 10:20

Кубок України, 1/4 фіналу. Чорноморець – Зоря 4:1. Огляд матчу

 

01 листопада 2023 18:59