Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Мораиш: «В составе «Сум» присмотрел интересного игрока...»

Головний тренер ФК «Карпати» Жозе Мораїш поділився враженнями від переможного матчу своєї команди проти ФК «Суми» в третьому попередньому раунді Кубку України (3:0).

– Це був кубковий матч, ми грали на виїзді. Завжди, незалежно від суперника, ти маєш прикладати зусилля, щоб його здолати. Кубок – це мрія кожної команди. Кожен хоче пройти якомога далі в цьому турнірі. Я думаю, що команда з Сум також ставила завдання пройти далі. Наша команда прибула з повною концентрацією, зіграла так, щоб пройти далі. Результат міг бути кращим, але я мав можливість побачити гравців, які не мають багато ігрового часу. Дехто з них себе дуже добре проявив. Також вітаю команду з Сум, тому що це суперник, який боровся до кінця. Але наша команда сьогодні була сильнішою. 

– Ви робите ставку на українських гравців чи на легіонерів?
– Я роблю ставку на гравців, не залежно від їхнього паспорта. Я роблю ставку на їхні якості. Мені б хотілося мати у своєму складі найкращих українців. От сьогодні в команді суперника я побачив цікавого гравця, хотів би за ним подивитися уважніше.

25 вересня 2018 21:30







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Кубок України, 1/2 фіналу. Полісся – Ворскла. Огляд матчу

 

04 квітня 2024 21:46

Кубок України, 1/2 фіналу. Шахтар – Чорноморець. Огляд матчу

 

03 квітня 2024 21:52

Кубок України, 1/4 фіналу. Полісся – Олександрія 0:0, пен. 4:3. Огляд матчу

 

02 листопада 2023 18:30