Сьогодні 28 березня 2024 р.

Кубок України, 1/4 фіналу. Інгулець – Карпати. Анонс матчу

У неділю, 7 квітня, львівські «Карпати» зіграють в 1/4 фіналу Кубка України проти «Інгульця», що представляє селище Петрове (Кіровоградська область). Поєдинок відбудеться в Олександрії, яку з Петровим розділяє менше півсотні кілометрів.






«Інгулець» (Петрове) – «Карпати» (Львів)
7 квітня. Початок – 14:00
Олександрія. Стадіон «Ніка»
Головний Арбітр – Євген Арановський (Київ)
Пряма трансляція – YouTube-канал ФК «Інгулець»

Недільна битва стане прем’єрною для суперників – раніше команди між собою не зустрічалися. Опонент «зелено-білих» є молодим клубом і заснований трохи більше п’яти років тому. Втім у Петровому не приховують – амбіції в «Інгульця» максимально серйозні. Клуб розвивається, ставить високі завдання і прагне потрапити до Прем’єр-ліги. Проте, очевидно, у цьому сезоні команді не вдасться пробитися до еліти.

Для «левів» це буде третій поєдинок у поточному розіграші Кубка України. На попередніх стадіях «Карпати» вже двічі на виїзді протистояли клубам з нижчих дивізіонів. Спочатку львів’яни не залишили шансів першоліговому ПФК «Суми» (3:0), а потім перемогли «Черкащину-Академію» (1:0), яка виступає в другій лізі.

«Інгулець» розпочав свій шлях в Кубку з другого попереднього етапу, де переміг ковалівський «Колос» (1:0). Далі було успішне протистояння з друголіговим «Миром» (3:0) і справжня битва з представником УПЛ, «Маріуполем». Незважаючи ні на що, підопічні Сергія Лавриненка здолали приазовців (3:1).

На тижні обидві команди провели поєдинки у чемпіонаті. «Карпати» перервали невтішну домашню серію розгромом «Ворскли» (4:0), а «Інгульцю» справжній спротив вчинив «Гірник-Спорт», який веде боротьбу за збереження місця у першій лізі. Команда з Петрового не реалізувала пенальті, проте через шість хвилин таки відкрила рахунок. Вже після перерви господарям вдалося скористатися неуважністю оборонців суперника і встановити остаточний результат – 1:1.

Орієнтовні стартові склади команд:

Інгулець: Ситников, Кучеренко, Балан, Писко, Передистий, Піднебенний, Щедрий, Елла, Січінава, Мішуренко, Акименко.

Карпати: Кучинський, Папа, Ковтун, Мегреміч, Онгла, Мякушко, Гуцуляк, Ді Франко, Йода, Швед, Понде.

7 квітня 2019 11:45







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Кубок України, 1/4 фіналу. Полісся – Олександрія 0:0, пен. 4:3. Увесь матч

 

02 листопада 2023 18:30

Кубок України, 1/4 фіналу. Оболонь – Ворскла 0:3. Повний матч

 

02 листопада 2023 10:20

Кубок України, 1/4 фіналу. Чорноморець – Зоря 4:1. Огляд матчу

 

01 листопада 2023 18:59