Сьогодні 29 березня 2024 р.

Михайленко: «Игра до первого гола была очень нервной»

Головний тренер «Дніпра-1» Дмитро Михайленко підвів підсумки переможного гостьового кубкового матчу проти ФК «Калуш» (3:0):
 
– Сьогодні на стадіоні була хороша атмосфера: хороша погода, повний стадіон, привітливі вболівальники – це все, що стосується футбольного антуражу. Сама гра до першого голу була досить нервовою, і команда суперника грала краще нашої. У них були моменти, був тиск на наші ворота, а ми свій перший же момент зуміли реалізувати. Ну а, на мій погляд, після другого голу господарі вже перестали вірити у те, що можуть пройти далі. Другий тайм ми цілком комфортно довели гру до перемоги, були шанси забити ще, так що в цілому, після перерви, гра вже йшла на утримання рахунку.
 
– В стартові 20 хвилин Дніпро-1 важко було впізнати. В чому тут причина?
– Ми не збиралися віддавати ініціативу і тут є кілька причин. Все ж таки треба врахувати дорогу і дуже важке поле, на котрому непросто грати в футбол – глинистий грунт і дуже м’який дерен, на якому, дійсно, важко рухатися. До того ж суперник обрав правильну тактику, не давав нам можливості комбінувати на власній половині поля і використовувала швидкі атаки. Ось через це ми не зуміли показати своє справжнє обличчя на початку матчу.
 
– Що ви вимагали від команди у перерві?
– Контролювати хід матчу – це було головним. Не дати супернику можливості відчути смак того, що у них є шанс пройти далі, тримати суперника далі від власних воріт – в цілому, досить банальні речі у такий ситуації.
 
– Кого б хотіли побачити в суперниках по чвертьфіналу?
– Відверто кажучи, я навіть не знаю, хто там зараз проходить далі. Поки що всі думки були про сьогоднішню гру. Зараз сядемо в автобус і вже будемо аналізувати.

31 жовтня 2018 21:12







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Кубок України, 1/4 фіналу. Полісся – Олександрія 0:0, пен. 4:3. Увесь матч

 

02 листопада 2023 18:30

Кубок України, 1/4 фіналу. Оболонь – Ворскла 0:3. Повний матч

 

02 листопада 2023 10:20

Кубок України, 1/4 фіналу. Чорноморець – Зоря 4:1. Огляд матчу

 

01 листопада 2023 18:59